Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Diplome de Masterat în Arte liberale 2024

12 Masterat Programe în Arte liberale 2024

Prezentare generală

Obținerea unei diplome de master permite deseori studenților să-și extindă atât orizonturile academice, cât și cele de carieră. Elevii pot finaliza majoritatea programelor de masterat în mai puțin de trei ani.

Ce este un Maestru în Arte Liberale? Acest tip de program este de obicei urmărit după obținerea unei diplome de licență. Elevii trebuie, de obicei, să finalizeze cu succes o serie de cursuri universitare. Programele de arte liberale pot avea un caracter interdisciplinar și se concentrează pe subiecte dintr-o varietate de discipline academice, cum ar fi științele sociale, naturale și comportamentale și umaniste. Cursurile necesită adesea ca elevii să aplice abilități critice la probleme complexe. Elevii ar putea avea nevoie să completeze o teză pentru a-și demonstra stăpânirea unui anumit subiect. Programele de masterat în artele liberale sunt opțiuni atractive pentru acei studenți care apreciază abilitatea de a-și adapta experiențele de învățare la obiectivele lor de învățare personale.

Câștigarea unui Master în Arte Liberale ajută adesea absolvenții să își perfecționeze abilitățile care pot fi folosite pentru a obține locuri de muncă, promovări sau salarii mai mari. Absolvenții dobândesc, de obicei, abilități de comunicare eficiente, abilități critice de gândire și abilități organizaționale.

Costul pentru finalizarea unui program de masterat în artele liberale depinde de mulți factori, cum ar fi durata programului și starea de înscriere. Informații specifice privind costurile pot fi solicitate direct la fiecare instituție.

Cei care câștigă un Master în arte liberale găsesc adesea că sunt foarte căutați pentru cariere avansate. În funcție de cursul studenților, el sau ea poate găsi o poziție de asistent social, sociolog sau specialist în resurse umane, care lucrează cu oameni și rezolvă probleme interpersonale și comunitare. Absolvenții pot deveni economiști, scriitori sau designeri grafici, folosind specializările lor financiare sau creative pentru a analiza lumea.

Obținerea unui Master în Arte Liberale ar putea juca un rol-cheie în avansarea în carieră. Instituțiile de învățământ superior din întreaga lume oferă acest tip de program. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii generale
 • Arte liberale
Domenii de studiu
 • Studii generale (12)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu