Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 67 Diplome de Masterat în Arte frumoase 2024

67 Masterat Programe în Arte frumoase 2024

Prezentare generală

În general, Arte Plastice sunt înţelese ca cele mai vechi forme de arta. Acestea includ domenii cum ar fi pictura, sculptura, arhitectura, muzica si poezie. Fiind primele forme de artă şi care au o istorie mare, care datează de mii de ani, acestea sunt considerate a fi cele mai dezvoltate.

Principala diferenta intre un Master of Fine Arts (AMF) şi Master of Arts (MA) este că, deşi programele de Master of Fine Arts sunt programe academice, ei se concentreaza pe un domeniu specific numai. Programe care să conducă la gradul de Master of Arts, pe de altă parte, de obicei centru mai mult pe partea ştiinţifice şi academice din câmp sau se concentreze pe un studiu critic a câmpului.

Masterat de Arte Plastice (AMF) este, de obicei dat pentru absolvenţii din domenii cum ar fascinant ca o diversitate de arte vizuale, film şi realizarea de filme, dansul, teatrul, artele spectacolului, scris creativ şi multe altele. Puteţi alege, de asemenea, să studieze Grafică, fotografie, arta conceptuală, artele textile, precum şi, ilustraţie de benzi desenate şi caligrafie.

Pentru a afla mai multe despre varietate de domenii interesante că domeniul de Arte Plastice are de oferit, defilaţi în jos şi citiţi, prin diverse informatii despre MAE, MA, programe de masterat şi programele de doctorat, care sunt disponibile pentru un student de Arte Plastice. Găsiţi programul care interesele cel mai mult si sa contactati persoana în cauză de la şcoală într-un singur click!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de artă
  • Arte frumoase
Domenii de studiu
  • Studii de artă (67)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu