Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în Arte decorative 2024

4 Masterat Programe în Arte decorative 2024

Prezentare generală

&nbsp

Când privirea de la un vas de design frumos sau farfurie și mă întreb la sculptură complicat, vă beneficiază de lumea artelor decorative. Dacă vă place pentru a crea elemente funcționale, dar frumoase, acest lucru poate fi un domeniu de studiu să ia în considerare.

Care sunt Arte decorative?

Artele decorative se referă la proiectarea și fabricarea de obiecte estetic plăcut, dar funcționale,. Elementele de artele decorative sunt adesea observate în design interior. Deoarece elementele create prin arte decorative sunt funcționale în natură, acest domeniu de studiu este diferit de arta, care produce frumusete pentru frumusetea ​​'s dragul singur.

Care sunt avantajele de a lua un Master în Arte Decorative?

Un Master în grad Decora Arts va oferi instruire avansată în domeniul artelor decorative. Designeri de interior și alți profesioniști de arte decorative pot folosi acest training pentru a promova obiectivele lor de carieră.

Cât de mult costă să ia un Master în Arte Decorative?

Școala ta și țara în care aleg să studieze în ambele va afecta costul de un Master în Arte Decorative program de grad.

Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta cu un Master în Arte Decorative?

Dacă sunteți în căutarea de a lua o carieră de arte decorative la nivelul următor, de formare extinse, care vine cu un maestru în grad de arte decorative pot asigura pregătirea necesară pentru a ajuta.

De ce să ia un curs online Arte Decorative?

Arte decorative se pretează bine la studiu on-line, în unele zone. Dacă găsiți un curs on-line oferite în arte decorative, puteți beneficia de accesibilitate și flexibilitate pentru studiile tale.

În cazul în care pentru a lua un Master în Arte Decorative?

Școli care oferă programe de Master of Arts oferă de multe ori de grade de arte decorative. Puteți găsi un Master de Arte Decorative de la unul din multe universități din întreaga lume.

Cum sa aplici pentru un Master în Arte Decorative?

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de artă
  • Arte aplicate
  • Arte decorative
Domenii de studiu
  • Studii de artă (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu