Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 21 Diplome de Masterat în Arte culinare 2024

21 Masterat Programe în Arte culinare 2024

Prezentare generală

După învățământul pre-universitar, diplome de master 's ajuta elevii perfecționa obiectivele lor de carieră și expertiza într-o zonă de studiu. Absolvenții acestor programe pot decide să înceapă o carieră în domeniu sau du-te pe la urmeze studii superioare încă.

Ce este un Maestru în Arta Culinară? Acest grad este proiectat pentru studenții care speră să construiască o carieră ca bucătari și alți lucrători alimentare de experți. Unele programe sunt specifice anumite bucătării, în timp ce altele sunt mai generale în natură. În ambele cazuri, cursuri este de obicei de gătit-intensiv în timp ce încă încorporează elemente teoretice importante. De exemplu, studenții sunt adesea necesare pentru a finaliza cursuri în nutriție, chimie de bază, design alimente, tehnici și asocierea vin degustare.

În afară de avantajul de a învăța abilitățile valoroase și negociabile de arte culinare, această cale de studiu are un alt avantaj.Elevii invata despre valoarea de ingrediente proaspete și sănătoase, și sunt, prin urmare, bine echipate pentru a crea alimente sănătoase, gourmet pentru ei și familiile lor.

Fiecare Master în programul de Arta Culinară va avea un cost diferit. Scolarizare, precum și taxele de înscriere și de înregistrare, variază de la școală la bazate pe locație școală. Contactați școlile individuale direct pentru mai multe informații.

Elevii cu o pasiune pentru alimente de calitate sunt bine deservite de această cale de studiu, pentru că le pregătește pentru un număr de profesii legate de alimente. Poate mai bine decât orice alt grad, un masterat în Arta Culinară pregătește absolvenți pentru o carieră de succes și plină de satisfacții ca bucătari gourmet, brutari, și manageri de restaurant. Acestea cer o carieră cu o mare de camera de avansare, și mulți absolvenți ai acestor programe au plecat departe în industria alimentară.

Dacă sunteți interesat de înscrierea într-un Master în programul culinare Arte, există mai multe opțiuni disponibile pentru tine în întreaga lume.Baza noastra de date căutate de școli poate fi o resursă utilă pentru a determina care program îndeplinește cel mai bine cerințele dumneavoastră. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Arte culinare
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (21)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu