Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Diplome de Masterat în Artă și design 2024

8 Masterat Programe în Artă și design 2024

Prezentare generală

Un Maestru de Studii Profesionale (MPS) este un grad post-bacalaureat concepute pentru a combina cunoștințe practice, experiență, și de analiză într-un domeniu interdisciplinar, în scopul de a se concentra mai precis în acest domeniu.

Care sunt studii profesionale în Artă și Design? Un Maestru de Studii Profesionale cu această concentrație poate piatra de tocila pe domenii aplicate, cum ar fi iluminatul sau de design interior sau poate arata exclusiv la calculator și jocuri web dezvoltare. Cursuri pot include cursuri în design și concept, psihologie, informatică, aplicații și durabilitate, de management strategic, economie, management de proiect, și de branding și marketing. Acest tip de grad caută pentru a pregăti absolvenți pentru roluri active de conducere în proiecte concrete, de la vizualizare la finalizare.

Unul dintre marile avantaje pentru un program de studii profesionale este cantitatea de contact de un student experiente cu lideri in domeniile lor de studiu. De exemplu, în Master of program de Jocuri de Dezvoltare, elevii pot lucra alături de dezvoltatori profesioniști în timpul proiectelor, și au șansa de a demonstra propriile lor modele de lideri din industrie. Elevii pot hrăni relații care se mută din sala de clasă și în carierele lor.

Costul unui grad poate varia de la o universitate la alta. Contactați școala de alegere pentru a afla detalii cu privire la programele de studii și de înregistrare.

Un Maestru de Studii Profesionale în Artă și Design poate oferi mai multe opțiuni de carieră pentru absolventul. Studiu specific poate duce la o poziție în design interior pentru industria de asistenta medicala.Există o nevoie de profesioniști, atât în ​​sectorul privat și în comunitățile de planificare și dezvoltare durabilă. Design de iluminat are aplicații în toate domeniile de arhitectură, de la sediul central la teatru. Industria jocurilor de noroc caută inovatori care au educația și experiența pentru a aduce creatiile lor pe piață. Abilități de proiectare și dezvoltare sunt extrem de angajare în domeniul ingineriei electrice, printre alte domenii.

Explorați baza noastră de date extinsă de programe care vă arată cum să facă următorul pas în cariera profesională în artă și design. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii profesionale
 • Artă și design
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (8)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu