Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 25 Diplome de Masterat în Arhivistică 2024

25 Masterat Programe în Arhivistică 2024

Prezentare generală

O persoană care se înscrie în studii de masterat se va implica în studiul de specialitate al unui domeniu de carieră profesională. Această diplomă postuniversitară demonstrează o stăpânire avansată a subiectului și durează în mod obișnuit unul până la trei ani.

Ce este un Maestru în Știința Arhivelor? Acesta este un program de studii avansate care pregătește studenții pentru un document de gestionare a carierei. Conservarea, arhivarea și digitizarea sunt doar câteva dintre modalitățile prin care un absolvent poate interacționa profesional cu înregistrări actuale sau istorice, documente, artă, cărți și alte obiecte. De exemplu, un profesionist poate analiza subiecte precum egalitatea și drepturile omului prin gestionarea obiectelor culturale în timp ce se ocupă de aspecte care implică îngrijirea și utilizarea colecției.

Cunoașterea păstrării înregistrărilor și a digitalizării este utilă pentru profesii, iar cele mai multe lucrări de conservare implică un ochi ascuțit pentru detalii.Elevii care dezvoltă aceste abilități și abilități sunt susceptibile de a obține poziții de lider în domeniu.

Locația și nivelul specificațiilor sunt factori care afectează costul programelor de arhivistică la diferite universități și instituții de învățământ. Cercetarea caracteristicilor care oferă rezultatul dorit poate ajuta un student să identifice programul potrivit și să ajungă la o estimare a cerințelor financiare implicate.

Persoanele care obțin o diplomă de master în arhive și gestionarea înregistrărilor, studii de muzee și specializări conexe din domeniul științei arhivelor pot găsi posturi în cadrul muzeelor, cum ar fi curație, arhivare și design expozițional. Un absolvent ar putea lucra în calitate de manager de materiale digitale, un specialist în domeniul intimității și accesului sau un manager de înregistrări pentru o corporație, o agenție guvernamentală, o instituție de sănătate sau o universitate.

Elevii au, în general, opțiunea de a se înscrie cu un statut cu normă întreagă sau cu normă redusă, iar cursurile online sunt adesea disponibile pentru cei care au nevoie de un program flexibil sau nu se pot deplasa în regiunea unde se află universitatea dorită. Pentru a descoperi oportunitatea care vă îndeplinește obiectivele, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Arhivistică
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (25)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu