Keystone logo

8 Masterat Programe în Studii de inginerie Inginerie maritimă Arhitectură navală 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie maritimă
  • Arhitectură navală
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii de inginerie Inginerie maritimă Arhitectură navală

În general, un maestru 's grad urmează după finalizarea o diplomă de licență știință. Solicitarea trei-patru ani pentru a finaliza, masterat programe 's grad de obicei constă dintr-un amestec de lucru desigur și proiecte de cercetare. Este, în general, necesară Un maestru 's tezei în ultimul an al studiului.

Persoanele care au în vedere un grad avansat în inginerie sau de proiectare navă poate solicita, "Ce este un Maestru în Arhitectură Navală? " În general, constând în studii avansate în știința de proiectare nave, inclusiv modelare și testare, precum și o înțelegere aprofundată a principiilor conexe, cum ar fi dinamica fluidelor, un maestru 's diplomă în arhitectură navală pregătește pe studenți pentru succesul în poziții industria maritimă.

Printre beneficiile de a lua un Master in Arhitectura Naval include competență avansat în competențe și cunoștințe legate de nave și structuri maritime.Unii studenți urmărească un maestru 's diplomă în arhitectură navală în curs de pregătire pentru studii de doctorat într-un domeniu legat.

Costul unui Master în Studii de Arhitectură Navală la diferite universități din întreaga lume variază în funcție de partea de lume și mai ales țara în care este oferit programul. Mai multe informații detaliate despre costurile estimate de predare și cheltuieli este disponibil de la școlile din lista de mai jos.

Oportunități de carieră în proiectare, producție, precum și operarea navelor maritime pentru un student de succes a unui program de Master în Arhitectură Navală include poziții în agențiile guvernamentale și apărare navale din țări din întreaga lume. Cariere industria maritimă variază de la proiectare și construcție la exploatarea și întreținerea navelor și a structurilor de toate tipurile mare. Cunoștințele superioară și instruire avansată a unui master de succes în arhitectură Naval este în cerere la salarii competitive în multe zone ale lumii.

Programe pentru un Master în grad Arhitectură Navală, inclusiv piese de specialitate și alte zone unice de cercetare și de studiu, sunt oferite la universități din întreaga lume. Este ușor de a afla mai multe despre ofertele speciale la școlile care oferă un maestru 's grad arhitectură navală. Pur și simplu caută pentru programul de mai jos, iar contacta biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.