Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 151 Diplome de Masterat în Arhitectură 2024

151 Masterat Programe în Arhitectură 2024

Prezentare generală

Primul nivel de studii postuniversitare, gradul de master este căutat după obținerea unei diplome de licență. Programul de masterat permite elevilor să își intensifice studiile și să devină mai specializați în domeniul ales.

Ce este un master în arhitectură? Acest nivel secundar de studiu se concentrează, de obicei, pe proiectarea, teoria și planificarea proiectelor structurilor plăcute din punct de vedere estetic. Clasele pot include istoria arhitecturii, desenul tehnic CAD și proiectarea tehnică structurală. Elevii pot alege, de asemenea, cursuri care se specializează în construcții verzi, clădiri durabile și îmbunătățirea dezintegrării urbane. Programele se pot axa, de asemenea, pe tehnicile de design digital, pe problemele de construcție a mediului și pe analiza arhitecturală. Accentul este, de asemenea, posibil în clădirile istorice și în designul acestora.

Absolvenții cu o diplomă de master în arhitectură devin deseori orientați spre detalii, analitici și conștienți de buget. Alte abilități pot include gestionarea banilor, abilitățile de lider în echipă și capacitățile organizaționale, care pot avea un impact mare asupra carierei lor profesionale sau asupra educației ulterioare.

Costurile variază între universități pentru diplomele de master în arhitectură, deoarece programele variază adesea în funcție de durată. Studenții potențiali pot contacta școala aleasă și pot solicita informații despre costurile și taxele pentru program.

Absolvenții cu diplome de master în arhitectură au multe opțiuni de carieră disponibile pentru ei. Acestea includ ingineri structurali, ofițeri de conservare, designeri urbani și inspectori constructori istorici. Alți absolvenți pot alege posturi de coordonatori de design și producție pentru film și televiziune. O altă arie de specializare pentru absolvenții de arhitectură în filme este supravegherea designului și construcțiilor în miniatura. Persoanele fizice pot, de asemenea, să aleagă să predea cursuri, să devină arhitect peisagistic sau să lucreze în calitate de planificator urban care să elaboreze aspecte privind drumurile și locuințele. Analiștii în domeniul construcțiilor și rezidenții sunt, de asemenea, opțiuni de carieră, precum și istoricii și scriitorii de arhitectură.

Obținerea unei diplome de master în arhitectură poate permite absolvenților să urmărească o carieră profitabilă pe toată durata vieții. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de arhitectură
 • Arhitectură
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (151)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu