Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 20 Diplome de Masterat în Arheologie 2024

20 Masterat Programe în Arheologie 2024

Prezentare generală

Un maestru 's grad este o oportunitate pentru absolvenți de facultate să se specializeze într-un domeniu de studiu. Finalizarea de gradul de multe ori implică de a lua o serie de cursuri necesare și realizarea unui proiect de cercetare individuală.

Ce este un Masterat în Arheologie? Arheologia este de cartografiere a istoriei umane prin studiul de artefacte fizice. Maestru 's elevii de studii în acest domeniu au destul de un pic de a învăța, inclusiv tehnicile de excavare. Înainte de a participa la un șantier de excavare, studenții trebuie să perfecționa abilitățile de șantier tehnice care să le permită să descoperi cu atenție și să păstreze în mod corespunzător artefacte. Curriculum-ul programului poate implica, de asemenea, cursuri în istoria omenirii, antropologie și istoria artei. Acei studenți care sunt în căutarea să se concentreze asupra carierei lor o anumită zonă geografică pot, de asemenea trebuie să ia cursuri de studii regionale.

Cea mai clară Beneficiul la această cale de studiu este oportunitatea pe care o acordă studenților pentru a descoperi istoria.Arheologie poate fi o muncă foarte plină de satisfacții, mai ales atunci când vine vorba de excavare și interpretarea artefacte antice. Cursuri de aceste programe permit de multe ori elevilor o valoare justă de timp cercetare de teren, ceea ce le dă un sentiment de aceasta perk a disciplinei.

În ceea ce privește cheltuielile pentru a obține un maestru 's diplomă în arheologie, școli variază, în general, în termeni de cost. Dacă doriți să se intereseze despre școlarizare și taxele de înscriere un program de 's, contactați biroul de admitere direct.

Un maestru în Arheologie pregătește pe studenți pentru recompensarea muncă în domeniile comune de arheologie si istorie. În afară de lucru ca arheologi, absolvenții pot merge pe la urmeze o carieră ca istorici de cercetare, profesori și manageri de muzeu. Acestea sunt intelectual stimularea și angajarea profesii care necesită un nivel ridicat de expertiză, precum și un Master în Arheologie oferă fundamentul ideal pentru aceste cariere.

Studenții care sunt interesați în procesul de învățare mai multe despre numeroasele programe de arheologie din întreaga lume pot începe lor de cercetare cu baza noastra de date de căutat. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii umaniste
 • Arheologie
Domenii de studiu
 • Studii umaniste (20)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu