Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Antropologie socială 2024

11 Masterat Programe în Antropologie socială 2024

Prezentare generală

Programele de masterat există pentru a permite studenților care au atins deja un nivel de expertiză profesională într-un domeniu pentru a-și dezvolta expertiza în continuare. Programele întăresc și predau competențele de bază care definesc experiența de conducere și de luare a deciziilor necesare avansării în domeniu.

Ce este un Maestru în antropologia socială? Este un grad avansat care se bazează pe cunoștințele de bază ale antropologiei dobândite într-un program de licență cu cursuri specifice în societățile moderne și abordări sociale pentru înțelegerea naturii umane. Obiectivul său este, de obicei, construit puternic în jurul înțelegerii metodelor științifice sociale mai degrabă decât anatomia sau arheologia, iar metodele ei sunt aplicate mai des societăților contemporane, mai degrabă decât populațiilor izolate și situațiilor sociale istorice.

Elevii din aceste programe de studii ar putea să învețe să înțeleagă mai bine interacțiunea umană, să identifice forțele care o influențează și să-și comunice în mod clar gândurile altora. Aceste abilități îmbogățesc în mod direct experiențele de viață și de carieră, oferind un set de instrumente pentru exprimarea legăturilor dintre forțele sociale și comportamentul uman.

Nu există un cost pentru programele de diplomă în antropologia socială. Asta pentru că ratele de școlarizare tind să varieze de la locație la locație. În general, programul de masterat poate dura doi până la trei ani de studiu cu normă întreagă pentru a fi finalizat, ceea ce face ușor să prezicăți costurile de școlarizare după ce ați vizitat școlile.

Absolvenții de antropologie socială sunt în căutare de posturi ca ofițeri guvernamentali locali în multe țări. Ele sunt, de asemenea, deseori urmărite de organizații de caritate pentru posturi de ofițeri în companii nonprofit. Organizațiile internaționale angajează, de asemenea, absolvenți de antropologie socială pentru posturile de asistenți internaționali. Nu este neobișnuit ca lucrătorii din aceste domenii să câștige experiență ca lucrători în domeniul ajutorului înainte de a se ridica la posturile de ofițeri.

Găsirea unui program care se potrivește nevoilor fiecărui elev începe cu o căutare care menține opțiunile deschise. Uită-te la școli online și în cărămizi și investighează opțiunile internaționale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Antropologie
  • Antropologie socială
Domenii de studiu
  • Științe sociale (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu