Keystone logo

3 Masterat Programe în Științe sociale Antropologie Antropologie Culturală 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Antropologie
  • Antropologie Culturală
Domenii de studiu
  • Științe sociale (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Masterat Programe în Științe sociale Antropologie Antropologie Culturală

Ați fost vreodată intrigat de diversele culturi, credințe și practici care alcătuiesc lumea noastră? Dacă da, antropologia culturală ar putea fi gradul perfect pentru tine. Această ramură fascinantă a antropologiei analizează studiul societăților umane, examinând diverse aspecte, cum ar fi valori, idei, tehnologii, economii și multe altele.

În timpul diplomei, veți descoperi perspective teoretice majore și concepte cheie care au modelat domeniul antropologiei. Veți avea, de asemenea, șansa de a explora bogata tapiserie a culturilor umane de pe tot globul, aprofundând în aspecte precum limba, religia, rudenia, genul, rasa și etnia.

Studiile dumneavoastră vă vor conduce probabil prin cursuri despre globalizare, instituții sociale și antropologie aplicată, asigurând o experiență de învățare completă.

Indiferent dacă alegi să urmezi o carieră în mediul academic, în sectorul privat sau în lumea non-profit, cunoștințele tale unice asupra complexității societăților umane îți vor permite să aduci contribuții semnificative la lumea noastră din ce în ce mai interconectată și diversă.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.