Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Anti-corupție 2024

3 Masterat Programe în Anti-corupție 2024

Prezentare generală

Obțineți o înțelegere mai profundă a domeniului dvs. de studiu, obținând o diplomă de masterat. Acest lucru se poate obține odată ce studiul de licență este finalizat. O diplomă de master necesită adesea o teză de recunoaștere.

Ce este un Maestru în Anticorupție? Acest program se concentrează pe respectarea și combaterea corupției implicate în afaceri și politică. Vă puteți concentra foarte mult pe combaterea criminalității, conformitatea și etica. Acest program durează de obicei doi ani pentru a completa o teză finală. În unele dintre cursurile dvs., puteți identifica amenințările și riscurile legii, precum și să aflați cum să efectuați investigații interne. Veți fi probabil instruiți să faceți afaceri cu cele mai înalte standarde etice.

În acest domeniu de studiu, puteți afla multe abilități vitale, cum ar fi identificarea amenințărilor la adresa legii și modul de luare a măsurilor preventive în comunitatea dvs. Acest grad vă poate oferi o cunoaștere mai largă asupra lumii și a legilor care o structurează, ceea ce duce la îmbunătățirea abilităților de gândire critică.

Prețul unui Maestru în Anticorupție este diferit pentru majoritatea școlilor sau țărilor. Rețineți că o diplomă de licență trebuie să fie obținută înainte de a începe o diplomă de masterat.

Acest domeniu divers de studii poate crea oportunități noi și interesante. Puteți alege să lucrați ca avocat corporativ sau ca ofițer de conformitate. Puteți deveni un director de integritate în afaceri, un angajat de rang înalt care întărește reputația și aspectul etic al companiei dvs. O alta ocupatie disponibila poate fi un reprezentant al dezvoltarii afacerilor, care se ocupa de problemele de spalare a banilor la nivel mondial si lucreaza cu strategii, vanzari si marketing. Multe companii au un program sau o diviziune de etică și conformitate în care poți lucra.

Anticorupția este o carieră care este necesară în întreaga lume. Puteți găsi cursuri și programe online atât la nivel internațional, cât și la nivel național. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Etică
  • Anti-corupție
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu