Keystone logo

0 Masterat Programe în Studii de artă Animație Animație 3D 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Masterat Programe în Studii de artă Animație Animație 3D

Te-ai trezit vreodată să-ți dorești să poți da viață celor mai nebunești idei ale tale într-o lume 3D? Ți-ai dorit întotdeauna să folosești arta și animația în cariera ta? Cu animația 3D, orice este posibil.

În timpul unei diplome de animație 3D, înveți cum să folosești software-ul pentru a crea personaje și medii realiste și cum să le dai viață utilizând tehnici de încadrare cheie. De asemenea, veți putea descoperi principiile animației, cum ar fi sincronizarea, spațierea, exagerarea și multe altele. În plus, veți avea șansa de a vă scufunda în alte domenii ale industriei, cum ar fi designul de grafică în mișcare sau compunerea de efecte vizuale.

O diplomă în animație 3D poate deschide multe uși. Puteți deveni un animator de personaje 3D, puteți crea modele 3D pentru industria jocurilor de noroc sau chiar puteți face animații web. De asemenea, puteți alege să lucrați în producție de film și televiziune sau efecte speciale. Cu suficientă pregătire și experiență, ai putea chiar să devii un animator sau regizor independent.

Indiferent unde te duce diploma, vei avea șansa de a fi creativ și de a folosi tehnologia de ultimă oră. Cine ştie? Poate vei fi următorul nume important în animația 3D.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.