Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 17 Diplome de Masterat în Animație 2024

17 Masterat Programe în Animație 2024

Prezentare generală

O diplomă de master necesită aproximativ 2-3 ani pentru a finaliza, în funcție de programul studenților. Acesta este un grad de doi ani, care este de obicei luate după un program de patru ani de licență este terminat. Acest grad este adesea o alegere bună pentru studenții care speră să aibă cariere de înaltă calificare în domeniul lor.

Ce este un Maestru în Animație? Pe măsură ce media digitală se răspândește, o creștere a caracteristicilor animate a început să crească în întreaga lume. Multe anunțuri, filme și emisiuni de televiziune se bazează pe animație într-un fel sau altul. Cursurile de masterat sunt, în general, mai intense decât cursurile de licență și pot necesita crearea unui portofoliu sau scrierea unei teze înainte de finalizare. Subiectele pot include orice, de la istoria animației și critica de artă până la tragere în mișcare, animație 3D de caractere animate și dezvoltare de mediu.

Finalizarea unui masterat poate ajuta la creșterea abilităților de comunicare ale elevilor, ceea ce este util atunci când aplicați mesajele creațiilor lor. În plus, elevii învață abilități de gândire critică și abilitatea de rezolvare rapidă a problemelor, ceea ce poate duce la succes într-un mediu obișnuit de rapid.

În această zi și în vârstă, poate fi dificil să se prevadă cât de mult ar putea costa o școală fără a face cercetările adecvate. Elevii ar trebui să înțeleagă că fiecare școală are un preț diferit datorită unor factori diferiți, inclusiv durata la care participă și unde se află școala.

Deoarece o diplomă de master poate pregăti absolvenți pentru a fi experți în animație și poate avansa cariera lor, există o serie de oportunități de angajare cu un Maestru în Animație. O persoană poate deveni un artist scenarist, un artist de concept sau un designer de caractere. Acești animatori vin adesea cu concepte care sunt folosite în filme și emisiuni de televiziune. Asociații de producție sunt, de asemenea, adesea aleși din acest grup.

Un MA în Animație poate fi luat la o varietate de colegii locale. Cu toate acestea, dacă studenții ar prefera să nu petreacă timp în campus sau să aibă un program ocupat, cursurile online pot fi disponibile pentru animație. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de artă
  • Animație
Domenii de studiu
  • Studii de artă (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu