Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 14 Diplome de Masterat în Agronomie 2024

14 Masterat Programe în Agronomie 2024

Prezentare generală

Câștigul salarial un Master in Agronomie este cel mai bun mod de a se implica cu studii agricole și de a lua niște mâini pe experiență în acest proces. Elevii vor deveni familiar cu partea tehnică, cum ar fi producția de plante, precum si aspectele manageriale ale agronomie.

Ce este un Maestru în Agronomie? Aceste programe permit studenților să devină experți în domeniul agricol. După câștigarea unui maestru 's grad, vei fi pe deplin familiarizat cu creșterea animalelor, producția de plante, și mecanizare, în plus față de producția primară, managementul afacerilor, precum și fabricarea de produse animale și vegetale. Prin învățarea științelor și strategiile de agricultură, puteți ajuta la dezvoltarea fermelor mai durabile pentru viitor și de a îmbunătăți surse de alimentare din intreaga lume.

Un maestru în Agronomie este foarte benefic, deoarece acoperă multe domenii diferite de învățare. Practic sunt incluse toate tipurile de științe, de la chimie la biologie.În plus, va dezvolta aptitudinile de afaceri și manageriale care sunt esențiale pentru program.

Costul Un program Agronomie variază foarte mult de la o universitate la alta, precum și de la o țară la alta. Dacă sunteți interesat de acest domeniu, ar trebui să contactați instituții specifice pentru mai multe informații cu privire la costurile specifice ale acestora.

Agronomie este un astfel de stil de mare și agricultura este atât de vital, că există o gamă foarte largă de locuri de muncă disponibile cu acest tip de master 's. Aceasta este comun pentru absolvenții de a deveni consultanți de cultură sau manageri de fermă, dar este de asemenea posibil de a lucra în creații chimice, de ameliorare a plantelor, sau chiar de învățământ. Puteți lucra la ferme, în laboratoare, în afaceri, și mai mult.

Masterat în Agronomie sunt necesare peste tot în lume, astfel încât este ușor pentru a obține într-un program, indiferent unde locuiți. Programe internaționale permit, de asemenea, un nivel ridicat de flexibilitate prin furnizarea de cursuri on-line.Începeți prin cercetarea diferite universități opțiuni. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Științe agricole
  • Agronomie
Domenii de studiu
  • Științele vieții (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu