Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 27 Diplome de Masterat în Agrobusiness 2024

27 Masterat Programe în Agrobusiness 2024

Prezentare generală

Agrobusiness-ului este agricultura ca o operaţiune de afaceri care se ocupă cu producţia, prelucrarea şi distribuirea produselor agricole. Ea lucrează nu numai în paralel cu producţia de articole agricole, dar se concentrează, de asemenea, privind comercializarea cu amănuntul şi a elementelor menţionate anterior.

Agrobusiness-ului este un domeniu larg, cu multe oportunităţi pentru cei cu un simţ pentru afaceri. Cu o diplomă de masterat în Agrobusiness-ului va fi capabil să stabilească şi să dezvolte reţele cu afaceri la nivel mondial in industria alimentara. Cunoştinţe vă va obţine în cadrul unui program de master în Agrobusiness-ului vă va oferi instrumentele necesare pentru a analiza şi a consilia industria alimentară internaţionale privind economia şi politica lor de afaceri. Cum ţările bogate influenţa ţărilor sărace într-un context agricol? Cum de finanţare reglementează industria alimentară? Vei invata acest lucru şi multe altele prin luarea un maestru în agrobusiness.

Derulaţi în jos şi au o privire la programele de master în diverse Agribusiness oferite de universitati din intreaga lume. Gradul dvs. de viitor în Agrobusiness-ului pot fi acolo!

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de afaceri
 • Agrobusiness
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (27)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu