Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Diplome de Masterat în Agricultură durabilă 2024

13 Masterat Programe în Agricultură durabilă 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o modalitate foarte bună de a arăta dăruire și pasiune pentru o profesie. Realizarea învățământului superior poate avea ca rezultat oferte de muncă mai bune și o carieră care să satisfacă atât personal, cât și profesional.

Ce este un Master în agricultura durabilă? Acest tip de învățământ preda efectele practicilor agricole asupra mediului natural și modul de minimizare a impactului în timp ce maximizează producția. Programele individuale pot fi de natură regională sau pot oferi o abordare mai globală. O varietate de teme agricole și bioscience sunt acoperite în general pentru a educa elevul în mijloacele de producție, cele mai bune practici de management și alte aspecte ale agriculturii durabile.

Un student de acest grad poate învăța să fie conștient de practicile agricole moderne și producția de alimente. De asemenea, studenții pot învăța ce implică diferențierea "ecologică", precum și impactul economic al unei agriculturi durabile. Această educație poate ajuta la informarea deciziilor pe parcursul vieții de zi cu zi.

Costul de a urma un master în agricultura durabilă variază în funcție de elevii care doresc să participe și de locul în care se află. Există o varietate de opțiuni disponibile.

Există multe poziții disponibile în domeniul agriculturii durabile, de la aplicații practice la cercetare. Este posibil să devii un manager de fermă sau un director de sustenabilitate în industria alimentară. Persoanele cu un Master în agricultura durabilă pot găsi posturi de predare în numeroase capacități pentru a ajuta la pregătirea următoarei generații de producători și producători în metodele durabile. Există, de asemenea, fundații, organizații și agenții guvernamentale care au nevoie de cercetători pentru a promova progresul agriculturii durabile.

Școlile din întreaga lume oferă grade în agricultura durabilă, astfel încât este posibil să se obțină acest tip de educație în multe locații. Acest tip de program durează, în general, doi ani până la finalizare. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studiul mediului
  • Agricultură durabilă
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu