Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 86 Diplome de Masterat în Afaceri sportive 2024

86 Masterat Programe în Afaceri sportive 2024

Prezentare generală

Obținerea unui grad mai avansat este o modalitate pentru profesioniștii din domeniu pentru a îmbunătăți abilitățile lor existente și să devină mai echipat pentru a reuși în domeniul lor competitiv de alegere.

Ce este un Maestru în sport de afaceri? De asemenea, cunoscut ca un Master de Management Sport sau Sport Administrației, este un grad avansat conceput pentru a spori munca anterioare efectuate la nivelul de licență. Cursuri subliniază o varietate de abilități și domenii de cunoștințe în timp ce, de asemenea, leagă în moduri specifice pe care le interacționează în afaceri legate de sport, inclusiv echipa de management. Absolvenții de la aceste programe se găsesc pregătit pentru o varietate de roluri de conducere în cadrul francize sportive și activitățile conexe.

Mulți studenți aleg să urmeze masterat lor pentru că au avut succes în poziții de entry-level in domeniul, sau au fost promovate și doresc să demonstreze capacitatea lor de a mai responsabilitate și dezvoltare profesională în continuare.

Costurile pentru programe de management sportive sunt foarte diferite, în funcție de tipul de program și locație. Cel mai bun mod de a afla mai multe despre costurile programelor este de a le cerceta în mod individual.

Oamenii care grade complet avansate în afaceri sport sau de conducere sportiv sunt pregătiți să se deplaseze în sus pe scara în francize sportive profesioniste la o varietate de nivele, care să le permită versatilitatea pentru a găsi cele mai bune opțiuni acestora pentru ocuparea forței de muncă prin cultivarea unui set de aptitudini care transcende sporturile individuale si se concentreaza cu privire la opțiunile strategice care ajuta francize în fiecare cresc sport. Nu este neobișnuit pentru directori de nivel superior în ierarhiile de management cele mai multe echipe de a fi format din absolventi ai programelor de management sportiv de nivel superior.

Cu explozia de oportunitate în acest domeniu în ultimii ani, există opțiuni ample pentru studenții interesați în urmărirea grade prin aceste programe.Universități din multe țări sunt în prezent în competiție pentru studenții de calitate programele lor continuă să se extindă. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Sport
  • Afaceri sportive
Domenii de studiu
  • Sport (86)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu