Keystone logo

13 Masterat Programe în Studii de sustenabilitate Studii economice durabile Afaceri durabile 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studii economice durabile
  • Afaceri durabile
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii de sustenabilitate Studii economice durabile Afaceri durabile

Obținerea unui masterat este un pas comun pentru studenții care au absolvit o diplomă de licență într-un domeniu conex. Acest premiu recunoaște expertiza într-un anumit domeniu de studiu și poate deschide oportunități pentru poziții de nivel superior.

Ce este un Master în afaceri durabile? Un Master în Afaceri Durabile este un grad specializat care îi învață pe elevi fundamentale ale responsabilității sociale corporative (CSR). Participanții învață modalități de adoptare a politicilor și proceselor sociale și de mediu pentru a favoriza bunăstarea socială și de mediu, precum și durabilitatea economică. Studenții masteranzi pot lua cursuri în diverse discipline, cum ar fi economia și managementul durabil, comunitățile naturale și umane, perspectivele internaționale în afaceri durabile, construirea de capital social și ecologie industrială.

Primirea unui Master în Afaceri Durabile îi echipează pe indivizi cu abilități precum managementul strategic, raționamentul etic, team building-ul și comunicarea eficientă. Aceste aptitudini sunt în general aplicabile și pot îmbunătăți perspectivele de angajare și oportunitățile de avansare în multe industrii diferite.

În decursul ultimului deceniu, diplomele de master în afaceri durabile au devenit comune pe tot globul și există multe programe personalizate de a alege. Taxele de înscriere și de înscriere pot varia foarte mult, ceea ce face ca solicitanții să contacteze direct școala pentru informații detaliate despre program.

Absolvenții cu un Master în Afaceri Durabile pot lucra pentru agențiile guvernamentale, companii sau instituții de învățământ superior. Acest grad pregătește indivizii pentru poziții în analiza sau gestionarea durabilității și echipează absolvenții recenți să intre în lumea profesională. Managerii de sustenabilitate se pot concentra pe tipuri specifice de proiecte, inclusiv analiza lanțului de aprovizionare și monitorizarea emisiilor de gaze cu efect de seră, finanțe / investiții durabile și respectarea reglementărilor de mediu și de stat federale.

Persoanele care au în vedere un Master în Afaceri Durabile pot alege dintr-o varietate de școli din întreaga lume. Multe instituții oferă cursuri online și resurse de învățare de la distanță, ceea ce face mai ușor pentru persoanele fizice să urmeze o diplomă fără a trebui să se mute. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.