Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Diplome de Masterat în Afaceri de modă 2024

13 Masterat Programe în Afaceri de modă 2024

Prezentare generală

O diplomă de master poate extinde perspectivele de lucru ale studenților care intră în program. Cei care doresc să urmeze anumite căi de carieră sau studii de doctorat ar putea avea nevoie de o diplomă de masterat.

Ce este un Master în Afaceri de modă? Aflați despre afacerea de lux și de modă împreună cu managementul mărcii și inovația de proiectare cu acest program de diplomă. Unele cursuri se concentrează în special pe jurnalism, mass-media, management și / sau tehnologie. Participanții la program își pot alege calea specifică de curs între programele oferite și apoi își pot adapta cursurile. Aflați despre toate aspectele industriei de la branding și media la tehnologia și produsele de calitate. De obicei, cursurile pot fi terminate într-un an, în trei sau patru termeni.

Programele încurajează studenții să rămână up-to-date cu privire la problemele și evoluțiile din industria modei. Abilitățile de comunicare eficiente și gândirea critică se pot extinde dincolo de cursuri și în toate aspectele vieții studenților. Aceste abilități permit elevilor să rămână actuali în domeniul lor și în viața personală.

Pentru a afla costul exact al programului, cercetați opțiunile disponibile pentru a discerne care program și universitate sunt cele mai potrivite pentru bugetul dvs. personal. Contactați școli pentru informații despre burse, granturi și alte forme de ajutor financiar.

Un Master în Afaceri Moda poate deschide ușile la noi oportunități în industria modei. Studenții au urmărit căi de carieră în jurnalismul de modă, managementul mărcii de lux și de modă, mediul de afaceri, retailul de lux, publicitatea și multe altele. În plus, datorită comunității din ce în ce mai globale și a interactivității pe piețele mondiale, multe companii s-au restructurat pentru a oferi noi oportunități de angajare pentru a-și construi brandul și a-și crește cota de piață. Cu peisajul continuu în schimbare al industriei de modă, oportunitățile pentru o poziție unică de muncă folosind aceste abilități sunt în continuă creștere.

Să urmeze o diplomă online sau să participe fizic la una din mai multe universități care oferă aceste programe în întreaga lume. Pentru a începe procesul, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Modă
 • Afaceri de modă
Domenii de studiu
 • Modă (13)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu