Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Afaceri de divertisment 2024

3 Masterat Programe în Afaceri de divertisment 2024

Prezentare generală

O diplomă de master obtine in mod normal elevii înainte de furnizarea de competente la nivel de expert pentru a aplica la domeniile lor de cariera aleasă. Acest grad avansat durează de obicei între unu și trei ani pentru a finaliza, precum si expertiza suplimentară obținute prin programul se deschide, în general, mai multe oportunități de angajare și de poziții de autoritate mai mare.

Ce este un Master in divertisment de afaceri? Acest grad învață partea comercială a mass-media și de divertisment. Elevii vor învăța în mod obișnuit cum a identifica tendințele de divertisment și cum să-și planifice producții mari de a respecta termenele. Elevii vor fi, de asemenea, de obicei, implicate în lucrul cu echipe de a organiza festivaluri și târguri. A învăța cum să dezvolte un plan de afaceri solid este, în general un aspect cheie al cursuri. Gradul poate pregăti absolvenți pentru a deveni un manager in domenii cum ar fi de film, televiziune, evenimente de divertisment și muzică.

Studenții care urmăresc un Master în divertisment de afaceri au posibilitatea de a afla secretele de a crea o afacere de succes. Studenții de multe ori sunt capabili de a construi oportunități vitale de rețele cu managerii industria de divertisment și lideri, care să permită studenților să urmeze conduce importante de locuri de muncă, în timp ce în același timp abilități de învățare critice de comunicare.

Costul acestui tip de grad poate varia foarte mult în funcție de locul în care se află școlii, cât prestigios este programul sau la școală și de alți factori. Este întotdeauna înțelept să costurilor de cercetare și de finanțare înainte de aplicare.

Cu un Master in Business divertisment, absolvenții sunt, de obicei în cerere mare în departamentele de producție și de comunicare, și ei pot progresa într-o poziție de director general. De multe ori, absolvenți folosi abilitățile și rețelele lor de a dezvolta propria companie, folosind o afacere pentru a consumatorului sau de afaceri pentru a modelului de afaceri.Devenind un agent de talent pentru actorie, canto sau chiar stele sportive profesioniste, de asemenea, o cale viabilă pentru mulți dintre cei care termina acest program.

Industria de divertisment are nevoie de oameni care sunt pasionati, dar organizat. Dacă sunteți interesat de un grad mai avansat în acest domeniu, de căutare pentru programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de afaceri
 • Afaceri de divertisment
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (3)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu