Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Afaceri de consum 2024

9 Masterat Programe în Afaceri de consum 2024

Prezentare generală

Afaceri de consum este un domeniu în curs de dezvoltare la nivel mondial care analizează cumpărătorii în mediul lor economic, social, ecologic și. Un grad mai avansat în domeniul protecției consumatorilor este pentru persoanele care doresc să dezvolte în continuare profesional si de a dezvolta calificări suplimentare pentru a fi mai competitivi în forța de muncă. Există numeroase trasee care elevii pot urmări și programe sunt disponibile în întreaga lume.

Ce este un Master în Afaceri consum? Programe combină elementele de bază de bază ale protecției consumatorilor, tehnologie, inovație, și consumul durabil. Puteți lua cursuri în comportamentul consumatorilor, economie de dezvoltare, sau de stabilire a prețurilor de comportament. Odată ce ați educația de bază economie de consum, vă puteți concentra pe domenii mai funcționale, cum ar fi metode de cercetare în domeniul antreprenoriatului, strategie și organizare, precum și negocierile contractuale.

Elevii pot câștiga o multitudine de aptitudini care să beneficieze atât viața lor profesională și personală prin obținerea de master 's grad.Accentul academic axează pe client, în contextul evoluțiilor tehnologice, produse și servicii în cadrul piețelor și în interiorul companiilor. În plus, punctele de discuție pentru inovații și rolul consumatorului de conducere sunt componente principale ale acestui program.

Câștigul salarial un maestru poate dura de la unu la trei ani, în funcție de școală. Există mai multe opțiuni internaționale, iar costurile pot varia între școli. Persoanele trebuie să contacteze programe specifice care îi interesează pentru a determina așteptările de cost.

Elevii cu o diplomă de master 's pot găsi oportunități de carieră într-o serie de discipline și domenii. Acestea includ de consum Insight manageri și specialiștii în relații publice care lucrează în principal în cercetarea de piață pentru a descoperi zonele țintă care conduce strategii creative. Ele pot duce, de asemenea, o echipa de profesionisti de marketing pentru a identifica ceea ce doresc consumatorii.

Studenții se pot înscrie pe o bază complet sau part-time.Acei oameni care au vieți ocupat și necesită mai multă flexibilitate în procesul de învățământ ar trebui să ia în considerare participarea la cursuri on-line. Cele mai multe universități oferă majoritatea, dacă nu toate, de clasele lor într-un modul de învățare la distanță. Pentru a găsi scoala potrivita pentru tine, cauta pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de marketing
  • Marketing
  • Afaceri de consum
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu