Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Afaceri asiatice 2024

3 Masterat Programe în Afaceri asiatice 2024

Prezentare generală

Obținerea unei diplome de master oferă studenților posibilitatea de a avansa carierele lor în domenii specializate de studiu cu abilități și cunoștințe extinse. Finalizarea unui program necesită de obicei unu până la doi ani de studiu.

Ce este un Master în afaceri din Asia? Aceste programe se bazează pe abilități manageriale, administrative și strategice necesare pentru o carieră de afaceri pe piețele internaționale și asiatice. Elevii pot alege cursuri care să se concentreze pe studiile de bază ale economiilor globale, gestionarea startup, legile internaționale, finanțe și gestionarea resurselor umane. Tematica concentrată a cursurilor din cadrul studiilor de afaceri din Asia include managementul intercultural, cultura națiunilor asiatice, aspectele regionale, marketingul digital, social media, logistica, dreptul afacerilor și managementul asiatic din Pacific. Elevii pot avea, de asemenea, posibilitatea de a se înscrie în cursuri de limbi străine și programe de stagiu.

Finalizarea unui program în domeniul afacerilor din Asia poate oferi studenților o gamă largă de aptitudini benefice. Mastering metodele de cercetare, având o înțelegere puternică a sistemelor sociale și politice la scară globală și fiind capabili să comunice cu alți lideri de afaceri sunt toate abilități puternice care pot ajuta absolvenții atunci când găsesc o carieră plină de satisfacții.

Costul de a lua un program poate varia în funcție de instituția și de alegerea cursului. Studenții potențiali interesați de un anumit program ar trebui să ajungă la școli specifice pentru a afla mai multe despre costuri, cerințe prealabile și alte cerințe.

Un master în afaceri din Asia oferă studenților cu cunoștințe de specialitate a regiunilor din Asia și multe posibile căi de carieră internaționale. După absolvire, persoanele fizice se pot aștepta să găsească oportunități de muncă potențiale ca interpreți, consultanți financiari, analiști de afaceri, consilieri de afaceri, lobbyiști, cercetători, specialiști în relații publice, manageri de vânzări, specialiști în marketing, diplomați, corespondenți străini, directori de dezvoltare în cadrul piețelor asiatice.

Elevii cu program de acces limitat sau ocupat pot găsi opțiuni de curs cu jumătate de normă și online. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de afaceri
  • Afaceri internaționale
  • Afaceri asiatice
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu