Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 32 Diplome de Masterat în Administrarea școlii 2024

32 Masterat Programe în Administrarea școlii 2024

Prezentare generală

Pentru studenții care doresc să își dezvolte educația și își perfecționează abilitățile, o diplomă de master este o cale comună. În funcție de program și de universitate, acest grad avansat poate fi obținut într-un an până la trei ani și poate fi completat local sau la distanță.

Ce este un Maestru în Administrația Școlară și ce implică acest lucru? Acest grad îi poate pregăti pe elevi să conducă școlile de mâine, oferind un fundal puternic în etica, legalitatea și cele mai bune practici ale educației. În mod obișnuit, o parte din planul de gradul implică lucrul în districtele reale ale școlii, în parteneriat cu programul universității, în care studenții dobândesc experiențe practice, creând medii școlare de susținere și de succes. Elevii sunt scufundați în lumea administrației școlare, studiind discipline precum metode de instruire, tehnologie educațională și strategii de conducere, câștigând în același timp o experiență practică, reală.

Elevii care își completează diplomele sunt în general pregătiți să conducă școli și programe educaționale de pe tot globul. Elevii pot dobândi abilitatea de a sprijini un mediu de învățare divers, de a evalua și de a îmbunătăți performanța studenților și de a-și dezvolta abilitățile critice de leadership. Aceste calificări nu numai că pregătesc absolvenți pentru cariere în domeniul educației avansate, ci pot și să dezvolte dezvoltarea personală.

Încercați să obțineți un buget pentru o diplomă de masterat? Există o mare varietate de factori de luat în considerare, dintre care multe se vor schimba între programe. Ar trebui să contactați birourile de recrutare ale școlii dorite pentru informații detaliate despre taxe și cursuri.

Căi de carieră multiple pot fi disponibile studenților cu un background puternic în administrarea școlii. Absolvenții pot continua să completeze roluri, cum ar fi directori de școli, registratori universitari, superintendenți școlare, coordonatori de programe de instruire și multe alte funcții în cadrul educației private și publice. Posibilitățile suplimentare pentru ocuparea forței de muncă pot include industrii, cum ar fi mass-media educațională, firme de consultanță educațională și management de formare corporativă.

Creșteți potențialul de carieră și obțineți abilități vitale cu un Master în Administrația Școlară. Fie că este la nivel local sau de la distanță, există o universitate care vă poate satisface obiectivele și nevoile educaționale specifice. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Conducere educațională
  • Administrarea școlii
Domenii de studiu
  • Pedagogie (32)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu