Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 19 Diplome de Masterat în Administrare organizațională 2023/2024

19 Masterat Programe în Administrare organizațională 2023/2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o opțiune educațională la dispoziția studenților după ce a obținut o diplomă de licență. Acest tip de grad de obicei durează mai puțin timp pentru a finaliza, deoarece curriculum-ul este mai avansat și mai concentrat.

Ce este un Maestru în Administrarea Organizațională? Fiecare întreprindere sau organizație de succes are nevoie de profesioniști calificați pentru a ajuta la cultivarea unui mediu funcțional și structurat. Acest tip de grad ajută pregătirea elevilor pentru rolul de conducere prin studierea tehnicilor avansate de management, tactici de comunicare și strategii de planificare. Unele cursuri pot studia resursele umane, etica, teoria conducerii, marketingul sau abilitățile de management financiare și de afaceri. Elevii cu un Master în acest domeniu ar trebui să fie pregătiți pentru a ajuta întreprinderile să reușească.

Acest domeniu de studiu îi ajută pe elevi să se angajeze pe deplin în intuiția lor de conducere, care poate fi un instrument util în toate domeniile vieții. Elevii din acest domeniu au, de asemenea, tendința de a avea abilități de comunicare mai bune și capacități de gândire critică.

Costul unui grad absolvent depinde de numărul de cursuri necesare pentru finalizarea programului. Diferitele universități au, de obicei, propriile planuri unice de școlarizare, astfel încât studenții să contacteze școlile pentru mai multe informații despre cerințele lor de înscriere.

Elevii cu o diplomă de master în administrarea organizațiilor pot lua în considerare oportunitățile de carieră dintr-o gamă largă de industrii. Gestionarea organizațională și pozițiile de administrare există în numeroase sectoare, de la mari corporații internaționale la organizații non-profit sau guvernamentale. Unele locuri de muncă mai populare găsite în acest domeniu includ lucrul ca manager de formare și dezvoltare, director de vânzări, asistent social, manager de resurse umane și multe altele. Urmărirea unui Master în Administrarea Organizațională poate ajuta adesea elevii să fie mai ocupabili decât studenții care au doar o diplomă de licență.

Multe universități din întreaga lume oferă diplome de master la studenții calificați. Există de obicei opțiuni de studiu cu frecvență parțială și cu normă întreagă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de administrație
  • Administrație
  • Administrare organizațională
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (19)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu