Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Administrare, afaceri și economie 2024

2 Masterat Programe în Administrare, afaceri și economie 2024

Prezentare generală

Un program postuniversitar de Masterat în Studii Profesionale (MPS) urmărește să îi pregătească pe studenți pentru aplicațiile din lumea reală ale domeniul lor de studiu. Pe când alte programe post-baccalaureat se concentrează mai pe larg pe teorie și cercetare, un Masterat în Studii Profesionale se concentrează mai specific pe studiul practic al unei zone din cadrul unui domeniu interdisciplinar.

Ce sunt Studiile Profesionale în Administrație, Afaceri și Economie? Un MPS în acest domeniu poate fi urmat de oamenii care doresc să își schimbe accentul profesional în carieră, de profesioniști cu experiență de muncă ce doresc să își adapteze abilitățile la nevoile industriei, sau de studenți care doresc să obțină intrarea într-o profesie. Multe programe necesită în jur de 30 de ore de credit care sunt împărțite între prelegeri și proiecte. Multe programe includ plasamente și stagii. Una dintre valorite unui MPS este posibilitatea pe care ți-o oferă de a lua legătura cu liderii industriei, fie în sala de clasă sau ca parte dintr-un proiect capstone.

Beneficiile unui program’de masterat ca acesta sunt numeroase. Programe de pe tot globul oferă cursuri concepute pentru a intensifica cunoștiințele profesionale în marketing, finanțe și afaceri internaționale. Studenții rezolvă probleme reale de la locul de muncă, ca parte din curriculum. Absolvenții unui astfel de program sunt capabili de a planificare, analiză, și au abilități interpersonale eficiente.

Taxele de școlarizare și de înregistrare variază de la un program la altul. Cea mai bună opțiune este să contactezi direct școala dorită în privința detaliilor legate de programul lor de școlarizare.

Un Masterat în Studii Profesionale de Afaceri sau un alt domeniu asemănător îi poate pregăti pe absolvenți pentru multe oportunități de muncă. Abilitățile practice solide sunt căutate pentru poziții precum manageri de cercetare și dezvoltare, analiști de dezvoltare, manageri de proiect, administratori guvernamental sau de județ, profesioniști non-profit și comisari de planificare. Există oportunități atât în educația adulților și organizații de servicii comunitare, cât și în industria privată. Dezvoltarea durabilității este o prioritate pentru multe programe MPS, deoarece aceasta reprezintă o preocupare practică și continuă pentru orice organizație, privată sau publică.

Baza noastră de date oferă o listă cuprinzătoare de programe riguroase de Masterat în Studii Profesionale din întreaga lume. Multe programe sunt oferite online, oferind flexibilitate pentru programele ocupate. Caută programul tău mai jos și contactează în mod direct biroul de admitere al școlii alese, completând formularul nostru online.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii profesionale
 • Administrare, afaceri și economie
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu