Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 68 Diplome de Masterat în Administrație 2023

68 Masterat Programe în Administrație 2023

overview

Administrare poate fi definită ca procesul de organizare a oamenilor şi resursele în mod eficient, cu scopul de a atinge obiective comune şi scopurile. Principalele functii administrative sunt planificarea, organizarea, personalul, conducerea şi bugetare.

Dacă doresc să urmeze o carieră de afaceri, apoi un master în administraţie poate fi modul perfect de a lua educatia ta in afaceri cu un pas mai departe. O diplomă de masterat în administraţie vă va permite să se ocupe de locuri de muncă care implică consultarea sectorul privat, institute de cercetare şi chiar guvernul cu privire la problemele de administrare şi de conduită în afaceri. Cu un astfel de grad, veţi fi capabil de analiza şi cercetarea domenii, cum ar fi Finante, Management si Marketing. Un cuvant-cheie pentru un program de master în Administraţie este versatilitatea - cu acest grad va dobândi instrumentele necesare pentru o gândire creativă şi obiectiv.

Pe această pagină puteţi găsi o listă de programe de master în Administrarea oferite de universităţi din întreaga lume. Dvs. gradul viitor de masterat în administraţie ar putea fi printre ei!

read_more

filters

  • Masterat
  • Studii de administrație
  • Administrație
fields_of_study
  • Studii de administrație (68)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format