Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 14 Diplome de Masterat în Acvacultură și pescuit 2024

14 Masterat Programe în Acvacultură și pescuit 2024

Prezentare generală

O diplomă de master în acvacultură și pescuit este pentru studenții care doresc să joace un rol profesionist în expansiunea globală a acvaculturii. Există oportunități de carieră la nivel mondial în agricultură acvatic, managementul resurselor, cercetare, rezolvarea conflictelor și mai mult.

&nbsp

Un student poate întreba, ceea ce este un Master în acvacultură și pescuit? Acest grad avansat pregătește un individ de a construi o carieră în ceea ce este de a deveni un element major în multe economii internaționale. Este un curs de studiu destinat să îmbogățească înțelegerea elevului a echilibrului între producția de alimente și realități acvatice. Peste multe părți ale Asiei și în alte zone ale lumii, acvacultura poate fi critice pentru trecerea populații de la o dependență de resursele supraexploatate. Studenții învață cum să evalueze resursele sălbatice sensibile pentru a le proteja de pescuitul excesiv, deșeuri industriale și poluare.Studii includ nutriție și alimente tehnologii, calitatea apei, managementul de coastă, zone umede ecosisteme, producția de semințe și turism.

&nbsp

Printre beneficiile o diplomă de master în acvacultură și pescuit este un fel de reducere cunoștințe margine de tehnologii și abordări pentru producția de alimente și de resurse conservare care se schimbă dinamica în creștere sustenabile peste tot în lume. Un grad poate începe un elev pe o carieră care se întinde granițele internaționale și poate îmbunătăți habitatelor și a resurselor alimentare pentru comunitățile din întreaga lume.

&nbsp

Taxe și școlarizare pentru un grad mai avansat poate varia de la program la program de. Contactați biroul de admitere a școlii de alegere pentru detalii cu privire la programele de taxe și de școlarizare.

&nbsp

Cariere în acvacultură și pescuit variază de la cercetare și dezvoltare de specii de crescătorie de consultanta pe creștere și durabilitate pentru agenții private și non-guvernamentale.Ocupatii includ agricultura, tehnician incubator, tehnician știință biologică, crustacee culturist, coordonator de sănătate animală acvatice sau asistent de cercetare pește. O diplomă de master oferă în profunzime fundal și de înțelegere a fi eficace în funcții în cadrul ministere, instituții de cercetare și operațiunile internaționale de turism.

&nbsp

Începe călătoria dumneavoastră la o carieră plină de satisfacții într-un domeniu în expansiune astăzi de pornire un program de master în acvacultură și pescuit. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Științe agricole
  • Acvacultură și pescuit
Domenii de studiu
  • Științele vieții (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu