Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Activități în gospodărie în Spania 2024

1 Masterat Programe în Activități în gospodărie în Spania 2024

Prezentare generală

Învățarea tehnicilor de bricolaj poate ajuta oamenii să dezvolte abilități neprețuite. Dexteritatea, creativitatea și ingeniozitatea sunt abilități practice de viață care pot fi dobândite prin realizarea acestor tipuri de proiecte. Stăpânirea proiectelor de bricolaj poate îmbunătăți, de asemenea, abilitățile de supraviețuire și ingeniozitatea.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Spania
  • Abilități de viață
  • Activități în gospodărie
Domenii de studiu
  • Abilități de viață (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe