Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Activități în gospodărie în Europa 2023

1 Masterat Programe în Activități în gospodărie în Europa 2023

overview

Învățarea tehnicilor de bricolaj poate ajuta oamenii să dezvolte abilități neprețuite. Dexteritatea, creativitatea și ingeniozitatea sunt abilități practice de viață care pot fi dobândite prin realizarea acestor tipuri de proiecte. Stăpânirea proiectelor de bricolaj poate îmbunătăți, de asemenea, abilitățile de supraviețuire și ingeniozitatea.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

read_more

filters

  • Masterat
  • Abilități de viață
  • Activități în gospodărie
fields_of_study
  • Abilități de viață (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study