Keystone logo

3 Masterat Programe în Studii profesionale Științele vieții profesionale 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii profesionale
 • Științele vieții profesionale
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (3)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  Masterat Programe în Studii profesionale Științele vieții profesionale

  Un maestru Professional este un grad care este destinat să permită studenților să învețe simultan și de a dezvolta o experiență de lucru directă într-un anumit domeniu. Ca urmare a dublei curriculum-ului, absolvenții sunt de multe ori bine pregătiți pentru a intra în forța de muncă la absolvire.

  Ce este un Maestru profesională în Biologie si stiintele vietii? Această cale special de studiu se axează pe studiul vieții, inclusiv microorganisme, plante și animale. Datorită răspândirii largă de subiecte cuprinse de acest domeniu, Programe elevii înguste multe master 'concentreze la un anumit domeniu de studiu, cum ar fi produsele farmaceutice. În cadrul acestui domeniu, programe acorda acces elevilor la un număr de diferite resurse de neprețuit pentru învățarea. De exemplu, studenții pot asocia cu o combinație de diferite companii farmaceutice, agentii medicale de cercetare si universitati care ofera instruire în domeniul biologiei.

  Pentru studenții care sunt interesați în biologie și științele vieții, beneficiul cel mai notabil a acestui drum de studiu este piciorul sus se prevede, în ceea ce privește experiența de muncă. Câțiva ani de cercetare și muncă de laborator se poate ridica la o mare parte din hands-on, înțelegere tehnică. Această experiență poate la rândul său, pune o bază solidă pentru o carieră de succes în domeniu.

  Fiecare Masterat profesională în Biologie si stiintele vietii va implica costuri diferite. Cel mai bun mod de a învăța despre o anumită școală 's taxele de școlarizare și de înscriere este de a apela și cere biroului de admitere.

  Un maestru profesională în Biologie si stiintele vietii poate traduce într-un număr de cariere, în special pentru absolvenții care aspiră să lucreze ca biologi. Gradul poate permite studenților să se specializeze cunoștințele lor din teren în mai multe domenii specifice diferite, de la biologie vegetala la epidemiologie. În funcție de focalizare unui student 's, el sau ea poate alege pentru a deveni un tehnician de laborator sau cercetător.Unele câmpuri pot solicita învățământ superior încă, și studenții care doresc să urmeze poziții de cercetare în aceste domenii de multe ori opta pentru a finaliza mai multe școlarizarea inainte de a cauta locuri de muncă.

  În cele din urmă, un master profesional în biologie si stiintele vietii poate fi o miscare cariera foarte avantajos. Pentru a începe procesul de localizare și aplicarea la programul ideal pentru tine, folosiți lista noastră de căutat de școli. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.