Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în Științele vieții moleculare 2024

4 Masterat Programe în Științele vieții moleculare 2024

Prezentare generală

Dacă sunteți interesat în lucru pentru a dezvolta medicina, boala cercetare, și în sănătatea umană, ia în considerare un Master in Molecular Life Sciences. Ca o subcategorie de știință de viață, acest lucru se concentreze implică avansat de cercetare de biologie umana, care va face o mare diferenta pentru viitorul omenirii.

Ce este un Maestru în Molecular Life Sciences, mai exact? Tu va studia cel mai înalt nivel de procese corporale, tot drumul până la nivel atomic, și cum să manipuleze aceste procese prin medicament pentru a vindeca și de a extinde speranța noastră de viață. Puteți alege o specialitate din domenii precum chimia de viață, chimie fizică a moleculelor și materiale, dinamica de celule, biologie clinică, neurostiinta / neurobiologie, si mai mult.

Aceasta este o oportunitate pentru munca foarte plina de recompense, care face o diferență. Există multe aspecte diferite științelor vieții moleculare poti deveni un expert pe, și toate dintre ele sunt foarte importante.În plus, există o cerere mare pentru aceste tipuri de oameni de stiinta de azi.

Master în programe de Molecular Life Sciences sunt unele dintre cele mai prestigioase. Costurile reflecta acest lucru, dar ei nu variază foarte mult, la fel ca și cu toate oportunitățile de învățământ superior. Este important pentru a face cercetare în prealabil.

Dacă luați un Master in Molecular Life Sciences, vor exista mai multe opțiuni diferite pentru cariera ta. Cele mai multe sunt în cercetare, dar există o mulțime de soi în acest aspect unul. Vă puteți concentra pe imunologie, oncologie, genetica, farmacologie, sau biologie celulara si ajuta avans intelegerea noastra de infecție, imunitate, repararea tesuturilor, metabolismul, precum și creșterea celulară și diferențierea. Alternativ, absolvenții pot solicita, de asemenea, ocuparea forței de muncă în calitate de manageri din industria farmaceutică sau în sectorul comercial privat.

Domeniul științelor vieții moleculare este una foarte interesanta si plina de satisfactii.Studenții care sunt pasionati de urmărirea de master 's diplomă în acest domeniu au mai multe opțiuni pentru instituții și programe, pe care le pot cerceta cu baza noastră de date. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Știință moleculară
  • Științele vieții moleculare
Domenii de studiu
  • Științele vieții (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe