Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Diplome de Masterat în Științele plantelor 2024

8 Masterat Programe în Științele plantelor 2024

Prezentare generală

Pentru studenții care doresc să se extindă educația lor după câștigul salarial gradul lor de licență, diplomă de master este următorul pas logic. Un maestru în științe plantelor se concentrează pe producția vegetală și a plantelor, precum și a sistemelor agricole.

Poate va intrebati, ce este un Master in Stiinte Plant? Acest program invata elevii despre producția vegetală și dezvoltarea sistemelor durabile pentru producerea de resurse regenerabile, produse farmaceutice și produse alimentare. Elevii vor învăța principiile de reproducere a plantelor, patologie a plantelor, precum și agro-ecologie, și cum să integreze aceste pentru a oferi exemplare sănătoase pentru aplicații alimentare și nealimentare. Elevii pot alege să se specializeze în domenii precum știința cultură, horticultura cu efect de seră, gestionarea resurselor naturale, creșterea plantelor și a resurselor genetice, precum și entomologie plantelor și patologie.

Pentru ca sunt profesionisti instruiti la o universitate, una dintre cele mai mari beneficii pentru câștigarea unui Master in Stiinte Plant este că șansele de angajare este mare, iar mulți studenți primesc oferte de muncă, chiar înainte de a absolvi. Aptitudinile de cercetare și analiză învățate sunt benefice în multe domenii, iar elevii învață cum să ia mai bine grijă de mediul înconjurător.

Pentru studenții interesați în a câștiga masterat lor, există programe disponibile atât la nivel național și internațional. Programele durata și specifice variază de la școală la școală, astfel încât costurile să fluctueze destul de un pic. Adresați-vă școala dvs. de a alege ceea ce ar costa pentru a finaliza programul.

Cei care au absolvit cu un Master in Stiinte Plant au multe perspective de carieră. Cei care doresc să meargă în cercetare sunt adesea angajați la institute de cercetare, universități și agribusiness sau plante companii de reproducere.Alte cariere poate fi în politică, management, consultanta si comunicare în organizații guvernamentale și agroalimentar.

Deoarece programele fiecăruia sunt atât de diferite, multe școli permit programe mai flexibile prin oferirea de cursuri on-line. Unele programe pot avea cursuri specifice on-line, în timp ce altele pot oferi programe întreaga master ca o opțiune on-line. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Horticultură
  • Științele plantelor
Domenii de studiu
  • Științele vieții (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu