Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 46 Diplome de Masterat în Științele Pământului 2024

46 Masterat Programe în Științele Pământului 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un grad academic, care este urmărit după terminarea studiilor universitare de licență. Pentru cei interesati de sistemele pământului, un Master în Științe ale Pământului poate fi o cale bună de urmat. Cele mai multe grade oferite vor cere elevilor să completeze o lucrare de cercetare sau teza de master.

Ce este un Master în Științe ale Pământului? Elevii vor petrece o mare parte din timpul lor finisare abilitățile lor de cercetare și de a învăța despre modul în care interacțiunile diferitelor componente pământ și biosferă afectează climatul. Accentul este pe cicluri biogeochimice și științe atmosferice generale. Elevii vor avea înțelegere în domenii precum chimia atmosferei, fenomene fizice, geografia fizică, meteorologie, și ecologie. Ei vor învăța, de asemenea cum să utilizeze metode bazate pe laborator și de calcul avansate, precum minim experiență în operațiuni de teren.

Câștigul salarial un Master în Științe ale Pământului poate fi foarte benefic pentru elevi.Acestea se concentrează pe îmbunătățirea competențelor lor analitice, care ajută în multe domenii ale vieții. O diplomă de master le conferă un avantaj competitiv în forța de muncă pe cei care au terminat doar studii de licență. Un grad permite, de asemenea, absolvenți de a lucra peste tot în lume.

Pentru că există programe de științele pământului peste tot în lume, costurile de școală poate varia destul de mult, în funcție de program. Cercetare diferite școli și să le contactați direct pentru a afla care sunt obligațiile tale financiare ar fi.

Cu un Master in Stiinte ale Pamantului, există numeroase oportunități de carieră pentru studenți. Absolvenții pot lucra în domeniul de consultanta, management de mediu, apă și problemele climatice, ajutor internațional, planificare conservarea naturii, dezvoltarea metodelor analitice și a datelor, precum și cercetare. Angajatorii viitoare pot include județene și consiliile municipale și ONG-uri. Există oportunități de muncă atât la nivel național și internațional.

Pentru a ajuta elevii câștiga gradul lor într-un mod eficient și echitabil, multe școli oferă cursuri on-line. Acestea permit indivizilor să învețe și să lucreze pe cont propriu program, care eliberează mai mult timp pentru a ridica o familie sau de lucru un alt loc de muncă. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Științele Pământului
Domenii de studiu
  • Științe naturale (46)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu