Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 18 Diplome de Masterat în Științele energiei 2023

18 Masterat Programe în Științele energiei 2023

overview

Un maestru este un grad avansat care oferă cunoștințe și abilități în profunzime într-o zonă de specialitate. O diplomă de licență într-un domeniu legat este în general necesar ca condiție pentru înscrierea. Finalizarea programului de master poate duce la posibilități de carieră mai bune sau furnizează bazele pentru exercitarea de studii suplimentare postuniversitare.

Ce este un Master in Stiinte energie? Un câmp cu implicații globale, științele energie explorează sursele și utilizarea energiei, evaluează interacțiunile de mediu și economie, și caută să creeze noi opțiuni în generarea de energie electrică. Cursurile pot include ecologie, provocările de mediu, biofizică și fizică cosmic. Elevii dezvolta o înțelegere a surselor de energie cum ar fi vântul, soarele si sisteme geotermale, precum și cunoștințe câștig privind gestionarea ecosistemelor. Recuperarea este discutat prin cursuri de decontaminare, de monitorizare a mediului și reabilitare planetă durabile.Instrucțiunea este prevăzut de asemenea în competențe tehnologice, cum ar fi microprocesoare, arhitectura de calculator și tehnologii informaționale. Instruire în afaceri și inovare runde programului.

Studiul științelor de energie poate produce beneficii care sunt simțite pe o scară globală. Găsirea surse de energie regenerabile permite dezvoltarea de dezvoltare economică protejând în același timp calitatea vieții pentru generațiile viitoare. Câmpul poate avea avantaje profunde.

Programele sunt disponibile în întreaga lume. Costul variază în funcție de locație și de curs curriculum. Elevii ar trebui să investigheze opțiunile lor la nivel global și selectați oportunitatea care corespunde cel mai bine obiectivele lor.

Nevoia de surse regenerabile de energie este reflectată în standardele obligatorii care au fost adoptate în mai multe locuri. Acest lucru a crescut cererea pentru experți în domeniu. Absolvenți Programul se doresc pentru cunoștințele lor avansate în cercetare și management.Potențiali angajatori includ agenții guvernamentale, planificatori urbani, companii energetice, laboratoare de mediu, institute de cercetare, unități de conservare, publice și firme private de consultanță, ingineri și producători. Asemenea, sunt necesare Specialiștii în domeniul auditului energetic, management facilități și inginerie echipamente pentru energie solară și eoliană.

Pentru a începe o carieră care este personal plină de satisfacții și poate face o diferență în lume, caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

read_more

filters

  • Masterat
  • Studii de energie
  • Energie
  • Științele energiei
fields_of_study
  • Studii de energie (18)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format