Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Științe umane profesionale 2024

1 Masterat Programe în Științe umane profesionale 2024

Prezentare generală

Un maestru Professional este o cale de studiu, care combină educația și experiența de muncă într-un anumit domeniu. Până în momentul în care absolvent, elevii dobândi o înțelegere în profunzime a domeniul lor de studiu, precum și competențele profesionale în domeniu.

Ce este un Maestru profesională în Umaniste? Acest grad poate lua un număr de forme, dar în general se concentrează pe studiul de cultură și societate. Fiecare program este unic, cu un set diferit de cerințe și curriculum. Unele școli oferă programe care sunt prescrise în mod corect, în timp ce altele permit studenților să joace un rol-cheie în crearea propriului lor curriculum și explorarea o serie de domenii. Cursuri pot include cursuri de sociologie aplicată, politică, comunicații și jurnalism, economie și arte lingvistice. Elevii, de obicei, trebuie să aleagă una sau două dintre aceste zone, în scopul de a se specializa gradul lor.

Un avantaj cheie pentru acest grad este gama enorm de subiect.Umaniste cuprind multe componente diferite ale culturii umane și științe sociale. În cadrul acestui domeniu enorm de studiu, studenții pot alege să se concentreze pe fateta special care îi interesează cel mai mult.

Costul acestor programe va varia de la școală la școală. Dacă doriți să știți mai multe informații specifice cu privire la școlarizare a unui anumit program, contactați școala direct prin biroul de admitere.

Un maestru profesională în Umanistice este destul de deschise în ceea ce privește cariera. Deoarece curriculum a acestor programe poate lua multe forme, gradul poate permite elevilor să se concentreze asupra unui număr de domenii diferite, inclusiv istoria, studiul de religie, sociologie și politică. Cu școlarizare suplimentară, absolvenții pot găsi de lucru în calitate de academicieni, politicieni și avocați. Ele pot intra, de asemenea, forța de muncă în calitate de jurnaliști sau de a folosi abilitățile lor de muncă non-profit.În cele din urmă, un Master Profesional în programul Umane poate duce studenții în mai multe direcții profesionale de premiere și de stimulare diferite.

Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai multe despre mulți masterat profesional în programele Umanistice disponibile în prezent și începe procesul de aplicare, primul pas este de a găsi școlii care va satisface nevoile dumneavoastra si va ajuta sa va atingeti obiectivele tale profesionale. Baza noastra de date de căutare a programelor pot fi foarte utile în această privință. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii profesionale
 • Științe umane profesionale
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu