Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 19 Diplome de Masterat în Științe spațiale 2024

19 Masterat Programe în Științe spațiale 2024

Prezentare generală

Nu numai ca poate câștiga o diplomă de master poate ajuta pe elevi să atingă noi culmi în ce privește cariera lor, se poate permite, de asemenea o dezvoltare personală plină de satisfacții de-a lungul drum. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care urmăresc un Master in Stiinte Spatiale, un grad care își propune să ofere o profunda intelegere a industriei spațiale.

&nbsp

Când cer, ceea ce este un Master in Stiinte Spatiale, studenții trebuie să fie pe deplin conștienți de ceea ce presupune acest cursuri. Cei care sunt angajați în acest program va fi introdus în o abundență de informații legate de spațiu, de la originile universului la tehnologia care permite o înțelegere a acestor concepte. Subiectele Programul poate include domenii precum astrofizica, planetology și proprietățile geofizice ale pământului, în plus față de studii legate de tehnologii relevante, cum ar fi de comunicații prin satelit.

Elevii dorință de a înțelege universul va găsi că obținerea unui grad în științe spațiale este foarte implinita.Aceste cursuri de completare va fi în poziția de a lucra pentru organizații dedicate reinventarea călătorie spațiu pentru oameni moderni emergente. În plus, absolvenții pot face uz de studiile peste tot în lume, datorită perspectiva globală a produs.

&nbsp

Când vine vorba de costul obținerii unuia maestru 's, taxa de totală poate varia destul de mult, în funcție de o serie de factori. Din acest motiv, toți studenții trebuie să ia o decizie informată dacă un potențial școală va satisface nevoile existente.

&nbsp

Există o varietate de cariere profitabile și interesante care așteaptă absolvenți cu un Master în științe spațiale. De proiectare nave spațiale este doar una dintre multele posibilități, fie pentru agențiile guvernamentale sau în sectorul privat. În plus față de pozițiile legate de aspectele tehnice ale explorării spațiului, absolvenții pot găsi, de asemenea, de lucru ca aerospațial sau ingineri aeronautice.Candidații eligibili pot obține chiar roluri ca educatori în instituțiile de învățământ superior.

&nbsp

Găsirea școala dreapta poate lua un pic de lucru, în numele viitorilor studenți, mai ales atunci când în urmărirea unui maestru 's grad. Pentru studenții care locuiesc în zone îndepărtate și pentru alții care sunt în imposibilitatea de a participa fizic de clasă în mod regulat, învățarea online poate fi un mod ideal de a accesa o educație de calitate superioară. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Științe spațiale
Domenii de studiu
  • Științe naturale (19)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu