Keystone logo

14 Masterat Programe în Științe sociale 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii profesionale
 • Științe sociale
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (14)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Masterat Programe în Științe sociale

  Cu multe locuri de muncă la nivel de intrare de astăzi necesită o diplomă de licență la minim, o diplomă de master profesional poate dovedi a fi foarte benefic. Fie că sunt proaspete la școală de licență sau în căutarea de a avansa în domeniul ales, o diplomă de master profesional ar putea să vă dau doar marginea ai nevoie pe piața muncii în evoluție.

  Unii ar putea întreba: "Ce este un Maestru profesională în științe Sociale?" Este un program de gradul care educă indivizii pe conceptele și politicile actuale din domeniul stiintelor sociale si umaniste și se pregătește persoanelor fizice de a aplica aceste concepte în lumea afacerilor, pe plan intern sau internațional . La finalizarea programului, absolvenții sunt capabili să aplice conceptele sociale succes în eforturile de a avansa relațiile companiei în problemele sociale.

  Cu un astfel de program studenții de studii nu invata numai conceptele care se ocupă de concentrare, dar ei castiga, de asemenea, cunoștințe cheie de afaceri și experiență.Aceste aspecte pot fi aplicate în mai multe scenarii diferite, deschiderea oportunitățile pentru absolvenții de studii să urmeze o serie de diferite căi de carieră.

  Costul de gradul variază de la școală la școală. Diferiți factori, cum ar fi localizarea școlii, costul mediu de participarea instituției special, și dacă vei studia în persoană sau online, toate joaca un rol in determinarea prețului.

  Un maestru profesională în Științe Sociale pregătește persoanelor fizice pentru a excela în poziții care se ocupă cu științele sociale, inclusiv roluri guvernamentale, non-profit și întreprinderile profesionale. Persoanele cu o astfel de formare poate, de asemenea, decide să se ramifica în alte domenii, cum ar fi ospitalitate sau de locuri de muncă în cazul în care se ocupă îndeaproape cu relatii cu clientii. Unele persoane pot alege, de asemenea, pentru a merge în afaceri pentru ei înșiși și să devină un consultant sau contractant pentru o varietate de companii menționate anterior.

  După ce ați ales gradul dvs., este important de a selecta cea mai bună școală pentru situatia dumneavoastra particulara. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.