Keystone logo

3 Masterat Programe în Studii de mediu Ecologie Științe ecologice 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de mediu
  • Ecologie
  • Științe ecologice
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular education type

Masterat Programe în Studii de mediu Ecologie Științe ecologice

O diplomă de master permite elevilor să înțeleagă în continuare un anumit subiect, și le pregătește pentru piața forței de muncă competitivă. Într-un Master în programul de știință Ecologic, elevii sunt învățați managementul resurselor naturale în ceea ce privește ecologia.

Ce este un Master in Stiinte ecologice? Elevii continuare intelegerea lor a problemelor în mediul global, cum ar fi silvicultura, pescuitul excesiv, regulamentele de râu, schimbările climatice, și a poluării. Cele mai multe programe se concentreze pe competențele de analiză, de gestionare a datelor, și cunoștințe științifice avansate. Această educație pregătește absolvenți pentru a studia materialul biologic și pregătească și să aplice investigații.

Un program de master în științe ecologice pregătește studenții nu numai pentru o carieră viitoare, dar și pentru alte domenii ale vieții. Studenții învață cum să aplice cunoștințele și cum să se ocupe de probleme complexe și situații. Acest lucru le Pregateste pentru situații dificile de viață, practica de cercetare, și locuri de muncă care necesită dependență de sine.

Elevii pot câștiga Masterat în Științe ecologice, fie la nivel național sau internațional. Deoarece programele individuale pot varia de la școală la școală, costurile variază, de asemenea. Odată ce ați găsit o școală de interes, contactati-le să întreb despre costurile implicate cu castiguri gradul dumneavoastră.

Pentru cei interesati de biologie ecologică, o diplomă de master pregătește studenții pentru o varietate de cariere. Domeniile de muncă includ planificare peisaj, restaurare natura și de management, de reproducere a plantelor, precum și consultanță de mediu. Absolvenții pot fi implicate în pregătirea politică, natura și mediul educare și comunicare științifică. Angajatorii includ guverne, organizații non-profit, industrii private, universități și companii de regulament privind substanțele chimice. Un program de master este, de asemenea, o bază excelentă pentru studii de doctorat.

Dacă sunteți interesat în investigarea relației dintre o formă de viață și mediul său, ar trebui să înceapă cercetarea Master chiar în Science Ecologic chiar acum. Există oportunități peste tot în lume, iar unele clase pot fi în măsură să fie luată online dacă ai nevoie de mai multă flexibilitate. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.