Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 Diplome de Masterat în Științe aplicate 2024

7 Masterat Programe în Științe aplicate 2024

Prezentare generală

Urmărirea unei diplome de masterat în orice domeniu este un efort interesant, deoarece marchează o creștere a activităților academice și de carieră. Diplomele de master sunt grade avansate care necesită educație anterioară și experiență în domenii specifice și sunt concepute pentru a ajuta profesioniștii să se angajeze mai profund cu domeniile alese.

S-ar putea să vă aflați întrebând: "Ce este un Maestru în Științele Aplicate?" Este un program care lucrează cu profesioniști care își construiesc cariere care acoperă disciplinele științifice, inclusiv domeniile ingineriei și tehnologiei. Aceste programe oferă de obicei un accent puternic în două sau mai multe științe, iar cursurile pot fi construite în jurul aplicațiilor și constatărilor practice din domenii. Facultatea din aceste programe acoperă disciplinele, adesea cu mai multe publicații în diferite domenii de accent pe ele însele.

În acest program de studiu, studenții pot învăța practici experimentale practice, proceduri de documentație de laborator și abilități de management al timpului care le vor ajuta să meargă mai departe în domeniile lor. Din moment ce gradele științifice aplicate sunt utilizate în mai multe industrii, abilitatea de a personaliza accentul disciplinar pentru fiecare elev asigură că ele vor fi învățate în cele mai relevante moduri posibile.

Programele de la acest nivel durează în mod obișnuit doi sau trei ani pentru majoritatea studenților cu normă întreagă. Costul programului variază considerabil de la o școală la alta și de la o țară la alta, deci este important să cercetăm școlarizarea fiecărei școli individuale.

Școlile de științe aplicate sunt deseori căutate ca tehnicieni de laborator de multe companii din întreaga lume. Practicanții cu asistență medicală cu studii suplimentare în științe aplicate pot fi, de asemenea, în cerere. Deținătorii de titluri științifice aplicate pot fi chiar în măsură să găsească locul de muncă ca specialiști în conformitate cu programele de control al calității. Gama largă de cunoștințe științifice și aplicațiile sale pentru problemele de inginerie din lumea reală le poate pregăti pentru astfel de poziții tehnice orientate spre detaliu.

Majoritatea universităților care oferă o mare varietate de programe de studii științifice oferă o diplomă științifică aplicată. Găsiți un program online puternic într-o locație la alegere azi. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii generale
  • Studii științifice
  • Științe aplicate
Domenii de studiu
  • Studii generale (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu