Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 34 Diplome de Masterat în Știința sporturilor 2024

34 Masterat Programe în Știința sporturilor 2024

Prezentare generală

Un maestru 's grad este adesea urmatorul pas firesc în evoluția multor cariere, oferirea de absolvenți cu o mai mare mobilitate a câștiga potențial în sus în domeniul lor de alegere.

Ce este un Maestru în Sport știință? Acest grad avansat poate însemna o varietate de lucruri, în funcție de subiectul unui program individual. În linii mari, grade știință de sport se concentreze pe concepte științifice avansate legate de sport și biologie sau la formarea bazate pe dovezi. Aceasta poate include medicina sportiva, grade specializate în domeniul științelor de circulație și de prevenire a prejudiciului, și chiar de coaching programe de psihologie. Consultanta programe individuale pentru a afla mai multe despre domeniile lor focale pentru studiu vă va spune mai multe.

Înțelegerea științifică a corpului uman are o varietate de aplicații de la o cariera in sport, atât pentru sportivi și pentru antrenori, ceea ce face o educație în domeniul științei sport important pentru oricine lucreaza cu oameni din aceste roluri.Prin intelegerea modalități bazate pe dovezi de evaluare a performanței, de siguranță, și de gestionare a riscurilor, elevii sunt mai în măsură să ajute sportivii atingă și să mențină performanță de vârf pe tot parcursul carierei lor.

Costurile pentru programele din domeniul științei sport sunt foarte variabile și depind atât locația programului. Acesta poate varia, de asemenea, din cauza cantității de hands-on Science Laboratory în curriculum, deoarece nu sunt de multe ori taxele de materiale și alte costuri aferente. Pentru a afla mai multe despre costurile programelor Sport Stiinta, cel mai bine este de cercetare școli individuale.

Cariere in domeniul stiintei de sport sunt în primul rând în coaching si training, și pot include orice rol care se încadrează în aceste categorii. Cei care atinge grade avansate în subiectul de obicei face până cel mai înalt nivel de personal de coaching și training, precum și experiența lor se bazează, ele pot deveni foarte căutat-după de către organizațiile sportive mari la nivel profesional și colegial.De asemenea, ele tind să fie comune în poziții de organizare în cadrul programelor sportive de vârstă școlară și alte forme de învățământ sportiv.

Știință sport este un domeniu în creștere, și oportunități internaționale pentru studiu sunt disponibile dintr-o varietate de universități. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Sport
  • Știința sporturilor
Domenii de studiu
  • Sport (34)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu