Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Știința poliției 2024

3 Masterat Programe în Știința poliției 2024

Prezentare generală

După obținerea unei diplome de licență, studenții pot opta să lucreze pentru o diplomă de masterat. Acest tip de diplomă îi ajută pe cercetători să își dezvolte abilitățile avansate pentru a le oferi un impuls atunci când caută o carieră în domeniul lor.

Ce este un Maestru în Știința Poliției? Acest program este conceput pentru cei care ar putea avea deja puțină experiență în domeniul aplicării legii sau cei care doresc o poziție de intrare mai mare. Prin intermediul cursurilor axate pe psihologia clinică și sociologia, studenții se pot pregăti să se ocupe mai bine de situațiile de stres care apar în linia de serviciu. Cursurile incluse în acest curs sunt concepute pentru a ajuta viitorii ofițeri, detectivi și alți profesioniști în domeniul aplicării legii să-și desfășoare activitatea în condiții de siguranță și eficiență.

Prin cunoașterea unei înțelegeri clinice a psihologiei și a sociologiei, elevii se pot aștepta să beneficieze de avantaje cum ar fi o mai bună comunicare interpersonală, o comunicare mai ușoară și o mai bună gestionare a situațiilor stresante. Aceste abilități nu numai că ajută la îmbogățirea vieții personale a studenților, ci și la îmbunătățirea performanței locurilor de muncă.

În mod obișnuit, obținerea unui grad de masterat a acestui soi durează între șase luni și un an, astfel încât studenții potențiali ar trebui să planifice în mod corespunzător atunci când se ocupă de preț. Costul cursurilor variază de la instituție la instituție și de la țară la țară.

Un număr foarte mare de cariere la nivel înalt de aplicare a legii se pot deschide pentru a programa absolvenți cu acest nivel de educație în domeniul științei poliției. Unii dintre absolvenții de locuri de muncă ar putea fi capabili să aleagă de la includerea executorului judecătoresc; detectivul / detectivul privat; ofițer de patrulare de frontieră; ofițer de patrulare a poliției; Mareșalul, peștele și garda de vânat; și inspectorul pentru imigrație. Fiecare dintre aceste locuri de muncă utilizează abilitățile interpersonale și de evaluare învățate pe parcursul cursurilor.

Elevii pot alege să participe la cursurile de poliție la nivel local, dar au, de asemenea, opțiunea de a participa la cursuri la nivel internațional sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Procedură penală
  • Știința poliției
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe