Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 83 Diplome de Masterat în Știința mediului 2024

83 Masterat Programe în Știința mediului 2024

Prezentare generală

Activitatea umană are un impact asupra lumii în care trăim și capacitatea de a susține viața este esențială pentru viitorul nostru. Un Master în Științele Mediului vă poate ajuta să cuantificați impactul, înțelegând modul în care știința influențează politica și modul în care politicile afectează mediul. Elevii din aceste programe studiază politicile actuale de mediu și examinează modul în care politicile și reglementările viitoare ar putea avea impact asupra Pământului.

&nbsp

Ce este un Maestru în Științele Mediului? Pentru mulți oameni care sunt interesați de o carieră în domeniul științelor mediului, o diplomă de master poate deschide ușa unei game mult mai largi de oportunități de angajare și, eventual, un venit mai mare. Experții în domeniul mediului trebuie să fie calificați în conducerea și analizarea cercetării, iar multe programe de masterat se concentrează pe sprijinirea studenților să devină competenți în aceste domenii. Cerințele specifice vor varia de la un program la altul, dar includ adesea proiecte de cercetare originale și proiecte de colaborare comunitară. Mulți studenți vor fi, de asemenea, expuși la predare în timpul experienței lor școlare, care vă pregătesc pentru o poziție didactică dacă aceasta este cariera pe care sperați să o urmați.

&nbsp

Costul specific pentru o diplomă în științele mediului diferă de la universitate la universitate și de la program la program. Dacă decideți să faceți o diplomă în străinătate, acest lucru poate avea un impact și asupra costului total al programului. Identificați școlile și programele care vă interesează cel mai mult pentru a obține o idee despre cât de mult va costa.

&nbsp

Absolvenții unui program de masterat în științele mediului pot găsi locuri de muncă în mai multe domenii, inclusiv geologie, managementul apei, ingineria mediului, gestionarea energiei și energiei durabile, politica guvernamentală și de mediu, tehnologia mediului, schimbările climatice și multe altele. Multe programe oferă, de asemenea, expunere la biodiversitate, conservare, drept și politică, astfel încât să puteți urmări o carieră despre care sunteți pasionat.

&nbsp

Începeți-vă cariera în domeniul științelor mediului cu o diplomă de masterat. Găsiți liste de programe și informații despre programele disponibile la Masterstudies sau căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de mediu
  • Știința mediului
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (83)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu