Keystone logo

11 Masterat Programe în Studii umaniste Arhivistică Știința informării 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Arhivistică
  • Știința informării
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii umaniste Arhivistică Știința informării

Diplomele de masterat sunt disponibile pentru studenții care au absolvit un curs de studii universitare. În funcție de domeniul de studiu, programul poate include activități de cercetare, cursuri și / sau stagii.

Ce este un Maestru în Informatică? Acest tip de program postuniversitar pregătește studenții în gestionarea și crearea sistemelor informatice. Sistemele de informare sunt profunde în întreaga viață de zi cu zi, așa că programele din știința informației studiază cum, când și de ce oamenii folosesc sistemele informatice în viața personală și profesională. În plus față de instruirea studenților în utilizarea etică a informațiilor, aceste programe includ, de obicei, cursuri grele privind tehnologiile folosite pentru păstrarea și recuperarea datelor, permițând studenților să manipuleze aceste sisteme pentru a îmbunătăți securitatea și utilitatea. Opțiunile de concentrare pot include ingineria bazelor de date, științele bibliotecii, interacțiunea om-calculator sau analiza, în funcție de program și instituție.

Programele de știință informatică oferă studenților instrumentele de ultimă oră necesare pentru a rămâne competitivi pe piața de muncă de astăzi. Elevii pot învăța să gestioneze sistemele informatice, să manipuleze bazele de date și să desfășoare cercetări pertinente, toate acestea putându-i pune pe calea unei cariere reușite în industria informațiilor.

Gradurile orientate spre tehnologie pot implica taxe suplimentare în utilizarea laboratorului și a echipamentului, ceea ce le face dificilă prețul, fără a vorbi personalului administrației școlare. Studenții absolvenți potențiali trebuie să contacteze biroul bursei universității pentru îndrumare financiară.

Industria de informații se extinde rapid, iar absolvenții cu Master în Informatică pot profita. În cazul în care există o nevoie de date, studenții pot găsi un loc de muncă, inclusiv poziții directe în cadrul gestionării datelor sau al analizei. Absolvenții pot desfășura o carieră ca analisti de sisteme, arhitecți de informații, directori de bibliotecă, analiști de utilizare și curatori digitali. Instituțiile bibliotecilor publice și private sunt medii de lucru populare pentru absolvenți, dar specializările pot oferi și oportunități bogate în domenii precum dezvoltarea web și managementul de proiect.

Datorită creșterii nivelului de învățare on-line, puteți completa un Master în Informatică pe termenii dumneavoastră dacă opțiunile locale nu au flexibilitatea de care aveți nevoie. Faceți-vă educația să lucreze pentru dvs.; căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.