Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 15 Diplome de Masterat în Știința managementului 2024

15 Masterat Programe în Știința managementului 2024

Prezentare generală

Dacă sunteți în căutarea pentru trecerea la o poziție de conducere la nivel înalt, ar trebui să ia în considerare îmbunătățirea expertiza tehnică și dezvoltarea abilităților de management. Un maestru în știința managementului oferă acest tip de învățământ, oferindu-vă abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși în cariera ta.

&nbsp

Ce este un Master in Management Science? De asemenea, cunoscut sub numele de operațiunile de cercetare, știința de management presupune aplicarea unor metode matematice la sistemele de organizare. Acest program este conceput pentru a ajuta pe elevi să elaboreze de rezolvare a problemelor și a metodelor de luare a deciziilor. Elevii să ia o combinație de cursuri de analiză și de management, unele dintre care includ, de obicei, corporate finance, de producție, precum și de gestionare a operațiunilor.

&nbsp

Cu o diplomă de master, elevii pot găsi mai ușor de a găsi locuri de muncă. Absolvenții se pot aștepta să găsească de lucru ca analiști de cercetare operațiuni, o profesie care continuă să crească în cerere.Deși variază de la un loc la altul, salariul unui analist este de obicei mare.

&nbsp

Program de o diplomă de master durează, de obicei, de doi ani pentru a finaliza. Există multe școli internaționale care oferă acest tip de grad, precum și costurile de școlarizare diferă între instituții. Înainte de a aplica la un program, ar trebui să contactați școala și de a determina costul de înscriere. Puteți aplica, de asemenea, la programele on-line, care sunt mai ieftine decât cele tradiționale.

&nbsp

Multe companii sunt în căutarea pentru analiști de operare pentru a umple posturi de conducere. Analiștii pot folosi abilitățile lor de a rezolva problemele organizatorice în producție, logistică, și vânzări. Ele sunt, de asemenea, responsabile pentru colectarea de intrare de la angajați și consilierea directorii companiei. Pe măsură ce tehnologia devine mai integrată la locul de muncă, organizațiile trebuie analiștii pentru a menține operațiunile rulează fără probleme. Absolvenții sunt, de asemenea, angajat frecvent să lucreze pentru armată sau guvern.

&nbsp

Programele de știință de management sunt disponibile la o varietate de universități internaționale. În plus, există mai multe opțiuni online pentru tine de a profita de. Prin inscrierea in programul de o diplomă de master, puteți achiziționa abilitățile necesare pentru a reuși în lumea profesională. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de Management
 • Știința managementului
Domenii de studiu
 • Studii de Management (15)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu