Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 140 Diplome de Masterat în Știința datelor 2023

140 Masterat Programe în Știința datelor 2023

Prezentare generală

Elevii care doresc să-și aprofundeze cunoștințele într-un anumit domeniu de interes ar putea dori să caute obținerea unui masterat. Angajatorii se uită adesea în mod favorabil la titularii de masterat, deoarece de cele mai multe ori au o educație mai bună și mai multă experiență decât cei care au studii de nivel inferior.

Ce este un Maestru în știința datelor? Persoanele care doresc să culeagă, proceseze și distribuie date din seturi de informații extraordinar de mari pot dori să obțină un master în știința datelor. Cursurile de program se concentrează pe structura software, ciclurile de viață și metodologiile. Pe lângă învățarea despre sistemele de rețele și baze de date, studenții înțeleg modul în care funcționează drepturile de autor, politicile de confidențialitate și asigurarea calității. Obținerea unui Master în știința datelor poate oferi mai multe oportunități de carieră pentru oamenii de știință care au o diplomă de licență.

Acest grad avansat poate duce la salarii mai mari sau poate oferi un pas de forță pentru persoanele care doresc să obțină un doctorat.Învățământul universitar poate, de asemenea, să învețe elevii abilități esențiale, cum ar fi lucrul cu o echipă, comunicarea adecvată și buna organizare. Aceste calități pot fi folosite pentru a oferi o etică profesională puternică sau pot contribui la îmbunătățirea vieții cotidiene a unei persoane.

Costul obținerii unui masterat poate varia în funcție de instituția de învățământ pe care studentul decide să o urmeze și de regiunea geografică în care se află. În unele cazuri, școlile oferă asistență financiară pentru a ajuta studenții să-și finanțeze educația.

Cercetătorii care au absolvit un masterat în știința datelor ar putea să-și găsească o carieră într-o gamă largă de industrii, inclusiv software de calculator, internet, biotehnologie, cercetare și produse farmaceutice. Acești profesioniști sunt capabili să extragă informații cruciale din seturi de date mari care ajută în ultimă instanță domeniul în care lucrează. Absolvenții științelor de date sunt angajați de marile corporații care doresc să își dezvolte baza de clienți și să conducă companii de succes.Acești profesioniști pot găsi poziții profitabile în companii de software de top sau pot lucra la o universitate.

Unele universități oferă programe online pentru a simplifica procesul academic pentru unii studenți. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Știința datelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (140)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu