Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Știința atmosferei 2023

3 Masterat Programe în Știința atmosferei 2023

overview

Urmărirea unei diplome de master este o opțiune bună pentru a primi o educație și o formare mai specializată pentru a vă pregăti pentru o carieră. În unele profesii, este necesară o diplomă de master chiar și pentru pozițiile de intrare.

Când se analizează ceea ce este un Maestru al Științelor Atmosferei, elevii ar trebui să fie pregătiți să se angajeze în cercetare pentru a înțelege procesele și fizica atmosferei. Studiul poate avea loc atât în ​​laborator, cât și în teren, combinând matematica cu științele fizice pentru a înțelege fenomenele naturale complexe. Stiinta atmosferei este un domeniu in crestere care a intrat mai mult in constientizarea publicului ca pe un subiect relevant din punct de vedere social, cu implicatii politice importante. Subdomeniile și concentrațiile de grade pot include meteorologia, climatologia, oceanografia și geofizica.

Absolvenții cu un Master în științele atmosferei au adesea competențe sporite în analiza critică, capabile să prezică sistemele meteorologice și modelele. În plus, ar trebui să fie capabili să explice legile fizicii care guvernează activitatea atmosferică și folosesc instrumentele meteorologice.

Programele de masterat în științele atmosferice durează de obicei aproximativ doi ani până la sfârșit. Unele cursuri pot fi oferite cu normă parțială și, prin urmare, durează mai mult pentru a fi finalizate. Costurile programului pot varia în funcție de acest și de alți factori.

Există multe căi de carieră diferite care pot fi urmărite cu o diplomă de masterat în științe atmosferice, variind de la prognoză meteorologică până la cercetătorii NASA. În domeniul meteorologiei, absolvenții pot deveni meteorologi de cercetare pentru organizațiile guvernamentale sau sectorul privat sau pot lucra în calitate de radiodifuzor meteorologic. Absolvenții pot lucra, de asemenea, în studiile climatice ca analisti pentru gestionarea riscurilor împotriva dezastrelor naturale sau pentru dezvoltarea energiei alternative. Științele atmosferei pot, de asemenea, să conducă la consiliere în ceea ce privește calitatea aerului și siguranța mediului, colaborând cu guverne, întreprinderi sau ONG-uri.

Stiințele atmosferice pot fi urmărite în întreaga lume. Elevii pot lua în considerare programele bazate pe tipul de fenomene meteorologice sau pe teren în care sunt interesați.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb

&nbsp

read_more

filters

 • Masterat
 • Științe naturale
 • Știința atmosferei
fields_of_study
 • Științe naturale (3)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study