Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 26 Diplome de Masterat în Știința animalelor 2024

26 Masterat Programe în Știința animalelor 2024

Prezentare generală

Programele de masterat necesită demonstrarea unei cunoștințe avansate în domeniul dumneavoastră specific de studiu. În funcție de domeniul de studiu, programele pot dura între unu și patru ani.

Ce este un maestru în știința animalelor? Acest domeniu de studiu se concentrează pe creșterea, nutriția, lactația și reproducerea animalelor de interes economic, precum și animalele de companie. Veți explora, cel mai probabil, modalități de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea animalelor și de a le îmbunătăți productivitatea. La nivelul masteratului, puteți alege să vă specializați studiul la un anumit tip de animal, cum ar fi păsările de curte, bovine, câini, pisici, oi, cai sau porci.

Multe programe de știință animală subliniază managementul, care vă poate pregăti pentru poziții de conducere. În plus, abilitatea de a percepe modele și de a organiza date poate ajuta în cariera ta viitoare și în alte aspecte ale vieții tale.

Indiferent dacă alegeți să vă continuați educația într-un cadru tradițional de clasă sau printr-o clasă virtuală online, costul este important. Mulți factori afectează școlarizarea, deci este mai bine să contactați direct școala dorită.

Ca absolvent al științei animalelor, puteți găsi o muncă într-o varietate de locuri de muncă în domenii precum agricultura, învățământul și guvernarea. Un grad de nivel superior permite, de asemenea, mai multe oportunități în predare și cercetare. S-ar putea să vă dezvoltați o carieră ca asociat de cercetare la o universitate. Alte posibilități pot fi disponibile în industria produselor de sănătate animală. Dacă doriți să lucrați mai mult cu animalele, puteți să vă ocupați de carieră, cum ar fi tehnicianul animal sau managerul de animale.

Un program de masterat în științele animale poate fi găsit la o varietate de instituții din întreaga lume. Puteți câștiga chiar și o diplomă din confortul propriei case, deoarece multe universități oferă programe online.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Știința animalelor
Domenii de studiu
  • Științele vieții (26)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu