Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 36 Diplome de Masterat în Știință moleculară 2024

36 Masterat Programe în Știință moleculară 2024

Prezentare generală

Molecula este una dintre particulele cele mai importante pentru lumea oamenilor de ştiinţă, biologi, chimişti şi fizicieni. Toate aceste molecule studiu specialişti pe diferite niveluri, utilizează diverse metode pentru a sparge misterele că particula are si uita-te la el din mai multe unghiuri diferite, specifice pentru fiecare ştiinţă în special. Ca urmare, domeniul de Ştiinţe moleculară apare.

Ştiinţa moleculară îşi propune să răspundă la câteva întrebări despre fenomenul de viaţă şi pentru a asista ştiinţelor medicale. Biologie moleculară, moleculele de modelare şi nanosisteme, împreună cu ştiinţele vieţii moleculară să încerce să descopere relaţiile dintre proprietăţile fizice şi chimice ale moleculelor, în timp ce rolul de molecule complexe in creaturi vii sunt examinate îndeaproape şi cu un interes special.

Dacă sunteţi unul doriţi să studieze Ştiinţa moleculară, trebuie să vă alegeţi cu siguranta jos pagina şi va găsi mai multe informaţii despre diferitele grade de master şi de programe de master în ştiinţă moleculară.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Știință moleculară
Domenii de studiu
  • Științele vieții (36)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu