Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 19 Diplome de Masterat în Știință criminalistică 2023

19 Masterat Programe în Știință criminalistică 2023

overview

Oferite studenților cu studii superioare, programele de masterat sunt disponibile atât la distanță, cât și în multe țări din întreaga lume. În funcție de instituție, o diplomă de master poate necesita un stagiu sau o teză în timpul ultimului an sau al unui student academic.

Ce este un Maestru în știința criminalistică și care sunt rezultatele obișnuite ale învățării? Medicina științifică implică studierea unor subiecte avansate în domeniul criminologiei, al criminalității ecologice, al toxicologiei, al chimiei medicamentelor și al altor domenii conexe. Aceste programe combină cel mai adesea experiența practică de laborator cu știința teoretică, oferind un fundal bogat în chimie, biologie și studii de mediu în legătură cu acest domeniu interesant. Specializările oferite alături de acest grad includ serologia, farmacologia medico-legală, toxicologia criminalistică și criminalistica digitală.

Experții în științele criminalității își îmbunătățesc, de obicei, atenția față de detalii și dezvoltă abilitatea de a analiza o mare varietate de materiale și de a produce informații concrete. De asemenea, aceștia pot obține expertiza necesară pentru a depune mărturie în instanțele judecătorești. Acestea activează ca absolvenți în domeniul științei criminalistice și le pot permite să-și dezvolte o carieră lungă și de succes.

Nici două programe nu au aceleași programe curriculare sau taxe. Printre altele, un student ar trebui să cerceteze cerințele de timp și de buget ale unui program pentru a se asigura că îndeplinește obiectivele sale.

Forensics este un domeniu interesant și expertiza în cadrul acestuia poate deschide calea spre multe industrii. Deși cele mai proeminente cunoscute de a lucra împreună cu organele de drept, oamenii de știință medico-legale sunt, de asemenea, piloni vitali în domeniile geneticii, laboratoarelor clinice și educației. Absolvenții pot găsi muncă ca toxicologi, chimici analitici, tehnicieni de laborator și, bineînțeles, ca oameni de știință criminalistice. Acest grad poate fi, de asemenea, utilizat pentru a suplimenta calificările pentru carierele de învățământ superior și alte activități din dreptul penal.

Completarea unui master în științe criminalistice poate dura unu până la patru ani și poate implica cursuri universitare locale sau cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Procedură penală
  • Știință criminalistică
fields_of_study
  • Studii de Drept (19)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format